Partíció leformázása, hogyan?
Figyelt kérdés
Felraktam a Win 2000-t, aztán a win XP-t, két külön partícióra, és szeretném letörölni a win 2000-t, azt olvastam, hogy le kell formázni a partíciót, de hogyan? Számítógép-kezelésnél nem engedi. Nem szeretném megint telepíteni a Windowst.#Windows #Windows XP #HDD #merevlemez #operációs rendszer #partíció #Maxtor #Windows 2000 #XP #leformázás
2013. szept. 22. 15:12
1/4 anonim válasza:
no ezt bszivtad mint a torkos borz mikor raktad az xp t arra kellett volna rakd amelyiken van a 2000-es s ott szepen leformazod
2/4 A kérdező kommentje:
És most akkor nem tudom sehogy sem?
2013. szept. 22. 15:25
3/4 anonim válasza:
Lehet, csak nem egyszerű.
XP telepítőlemezével formázod a 2000-es partícióját, majd ugyan ezzel a lemezzel végzel egy javítást, mert formázás után nem lesz bootmenü a "C"-n. Kb így kell, ahogy XP és WIN7 esetében...
Lásd 4-es ponttól...
4/4 anonim válasza:
nem mondom mert lelehet csak nem mindig jon ossze van ugy hogy megfogod s siman leformazod de meg telepito lemezzel se biztos hogy le tudod torolni mert sokszor a C n vannak a telepitofajlok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!