Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyi pluszt nyerhetek ha...

Egerecske kérdése:

Mennyi pluszt nyerhetek ha tuningolom ezt a processzort, OctalCore AMD FX-8350,4219 MHz?

Figyelt kérdés
2013. aug. 20. 13:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hát elméletben, ha épp a SATA által állított korlátokba nem ütközöl bele, nőhet a teljesítmény, de úgy gondolom, hogy már egy akármilyen SSD is akkora többletet hoz HDD-hez képest, hogy azon túl már az elköltött pénz/nyert teljesítmény aránya elég rosszul skálázódik. De lehet, hogy tévedek. Meghallgatnám más véleményét SSD témában is, mint hogy nem igazán követem a jelenlegi trendet.
2013. aug. 20. 14:33
 12/14 Osynho ***** válasza:

Azzal az alaplappal nem fogsz 8 magos FX-et tuningolni, így a kérdés tárgytalan. :)

A 7850-ben általában van +20%. Ezt érdemes kihasználni, mivel nem melegedős kártya. Persze ezt neked kel eldöntened.

SSD-t szerintem otthoni felhasználásra felesleges raid-be kötni.

2013. aug. 20. 14:35
 13/14 A kérdező kommentje:

Amennyibe megoldható a tuning, akkor alaplap csere , de mint mondtam rátok hallgatok ha felesleges akkor felesleges,,, ti vagytok a szakik :)

köszönöm a válaszokat

2013. aug. 20. 14:54
 14/14 Osynho ***** válasza:
Sokba lenne az alaplapcsere, szerintem annyit nem ér az egész. :)
2013. aug. 20. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!