Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyi pluszt nyerhetek ha...

Egerecske kérdése:

Mennyi pluszt nyerhetek ha tuningolom ezt a processzort, OctalCore AMD FX-8350,4219 MHz?

Figyelt kérdés
2013. aug. 20. 13:53
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

bocsi a számokat kicsit egybe írtam :

OctalCore AMD FX-8350 4219 MHz

2013. aug. 20. 13:57
 2/14 Teno ***** válasza:

Ha játékra gondolsz, akkor semennyit

Az h meg egy 8gb fáljt pl 200mp helyett 195mp alatt csomagolod ki, amiatt sztem kár húzni, pláne egy 8magos FX-et

2013. aug. 20. 13:58
 3/14 anonim ***** válasza:
Szerintem is felesleges. Csak megrövidíted a proci élettartamát vele és még csak nem is nyersz sokat. Parasztvakítás ez a tuning-őrület.
2013. aug. 20. 14:01
 4/14 Teno ***** válasza:

Sztem csak VGA-t érdemes húzni, azt is max 15%

Procit fölösleges, elég annyi amennyit a saját Turboja húz rajta automatikusan

2013. aug. 20. 14:04
 5/14 A kérdező kommentje:
elméletileg ez ez itt egy amd fx 8350 tuning ha nem tévedek,,, erről mi a véleményetek?
2013. aug. 20. 14:06
 6/14 A kérdező kommentje:
 7/14 A kérdező kommentje:
kicsit késve a link :)
 8/14 anonim ***** válasza:

Erre mondom azt, hogy parasztvakítás. Lehet ilyeneket nézni, de az igazság az, hogy hétköznapi körülmények között, nem fogsz vele sokat érni. Leginkább semmit. A játékok alatti teljesítmény nem ezen fog elakadni, hanem a videókártyán. Egy ilyen processzor több, mint amire a legtöbb játéknak szüksége van.

Ahol meg érnél vele valamit, azokon a területenek NEM tuningolnak, mert ott meg a stabilitás ami fontosabb, nem a sebesség. (Lásd CAD/CAM/Videószerkesztés)

Hidd el, nem éri meg néhány plusz megahertzért megrövidíteni a procid élettartamát. Ami garanciavesztéssel is párosulhat.

2013. aug. 20. 14:10
 9/14 Osynho ***** válasza:
Azzal nem értek egyet, hogy nincs értelme húzni egy processzort. Az más kérdés, hogy a kérdező kihasználja-e. Ha adott egy jó alaplap, tápegység és hűtés, akkor ezeket a szorzózár mentes processzorokat elég könnyen lehet húzni. Egyes programok meghálálják. Persze játékhoz kb felesleges (persze ez is konfig függvénye).
2013. aug. 20. 14:10
 10/14 A kérdező kommentje:

videókártyát is akartam korábban tuningolni de lebeszéltek róla,, jelenleg ő egy HD 7850 amikor vettem nem volt , pont raktáron, 7870 na nem tudom menyivel lett volna jobb az. alaplapra mondták nekem hogy bizony jobb kellene,, na mindegy ez lett belőle : M5a78l-m

memória az : DIMM3: Kingston HyperX KHX1600C9D3/4GX 4 GB DDR3-1600 DDR3 SDRAM Ebból van benne kettő,, összz 8 gb

táp az megy egy : chieftec 600w

Igazából azért kérdetem mert szeretném kihozni a maximumot ebből a gépből amit még csak lehet,, de mivel többen is mondjátok hogy teljen felesleges

ezért inkább ezt akkor hanyagolnám,,

mondjuk egy olyan kérdésem volna , hogy ha veszek egy ugyanolyan ssd-t veszek ami benne van és raid 0 ba kötöm, akkor nyerek valmit , gyórsabb lesz a gép? ha igen mennyivel?

2013. aug. 20. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!