A gépemet szeretném fejleszteni egy új processzorral de nem vagyok tapasztalt ilyen területen mit javasoltok milyen processzort vegyek?
Figyelt kérdés
játékokhoz, videó konvertáláshoz meg ilyesmikhez kéne minél olcsóban és kompatibilisnek kéne lenie a NVIDIAGeForce9500GT-os videó kártyámmal jelenleg egy 2GHz 2magos intel processzorom van szeretnék ennél a gyártónál maradni de ha nem hát nem2013. aug. 18. 19:36
1/3 anonim válasza:
Chipkészlet? Bár szerintem 775ös lesz az és egyébként nem videokártya ez, hogy PCI express 16x oszt jóvan.
Mennyit akarsz rákölteni? Mert ezt újitani már nem nagyon lehet valószínűleg, szerintem add el a gépet, és tudok neked olcsó jó használt komplett gépet bele meg valami jobb vidikarit nagykerből.
3/3 A kérdező kommentje:
Gondolom hogy te tapasztaltabb vagy szóval oké megfontolom az ajánlatod hogyha tudsz linket küldeni akkor megnézem azt a gépet
2013. aug. 19. 06:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!