Fehér képernyő hang nélkül, mi lehet a baj?
Üdv, pár hete írtam egy kérdést, hogy a gépem fekete képernyővel és szürke vonalakkal meghal... cseréltem videókártyát (ugyan olyat küldtek helyette, nincs pénzem, hogy eladjam féláron az újat és vegyek gyengébbet)
egy napig ment minden, benchmark test alatt szépen muzsikált, nem melegedett...
erre egyszercsak mai nap folyamán hírtelen egy fehér képernyő tűnt fel... és a hang is megszakadt...
csak fehérséget láttam és elnémult a zene ami ment a háttérben...
monitort kihúztam visszadugtam, hátha az a szar... nem...
a videókártya alíg 2-3 napos,
mi lehet a baj? tán az alaplap?
Asus m5a97 le r2.0 alaplap,
asus hd 7870 2gb ddr5 1100mhz overlocked vga,
amd fx 8320 processzor,
fsp raider 550 550w táp,
egy seagate 1333mhz 500gb barracuda winyó,
egy elite knight 350 házban,
egy samsung dvd olvasó (csak olvasó)
valamint egy LG 22en33 monitor (led,fullhd)
mi szart be a gépen???
mit tehetek?
pcx nél vettem készen, az előző videókártyát visszaküldtem, hátha ő a hibás, nála ez volt a hiba:
a mostaninál fehér képernyő...
lehetséges, hogy megint a vga a hibás?
vagy az alaplap?
a háztól-házig garis futárral egyszer már visszaküldettem a régi kártyát, ha megint valamit vissza kell küldeni, akkor még érvényes az ingyenesség? valahogy házilag nem lehet megoldani, hogy ne haljon meg a gépem?
oh, még annyit, hogy a mai nap során a proihoz ajándékba adott crysis 3mat próbáltam ki, egy idő után (valszeg túlmelegedett)
kikapcsolta a gépet, teljesen, megvártam, míg lehül, bekapcsoltam, semmi baj nem volt...
lehetséges, hogy megsütöttem a videókártyámat???
illetve lehetséges az, hogy ha egy darabig kímélem a gépet, akkor rendbe jön esetleg? (tudom, hülyeség... de elkeseredett vagyok)
mióta leállt, semmi 'nehezet' nem adtam a gépnek, mármint nem játszottam, összesen net met, azon soundloudon zene!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!