Sz. Gép indulásánál sötét a képernyő és nincs "BIOS" hang, mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Először mikor bekapcsoltam minden oké volt majd újraindítottam akkor eljutott a bejelentkezésig majd ott lefagyott és egyre rosszabb lett. Végül a BIOS nál kért választást hogy "Load default... (F2) arra rámentem és azóta bekapcsolásnál felpörög tölt egy kicsit közben a monitor alaphelyzetben van(nincs kép semmi) .Előre is köszönöm.2012. júl. 16. 22:56
1/10 anonim válasza:
Nézd meg az összes kábelt, a proci és a memória csatlakozását a foglalatba. Valami talán nem érintkezik rendesen. Ha régi az alaplap, nézd át a kondikat is, hátha azokkal van baj.
2/10 A kérdező kommentje:
Értem akkor szétkapom majd rendesen mindent újradúgok.. köszönöm! őő és nem lehet esetleg hogy videokártya probléma?
2012. júl. 16. 22:58
3/10 anonim válasza:
ue volt nekem 1 éve kb meghalt a vga-m. mikor leszereltem a gép oldalát akkor láttam,h nem megy hütés rajta,de már késö volt kicseréltem és minden jó lett :)
4/10 A kérdező kommentje:
Aha értem köszi én is egyből arra gyanakodtam!:)
2012. júl. 16. 23:00
5/10 anonim válasza:
Ha videokártya probléma lenne, akkor normális esetben az alaplap csipogna valami hibakódot. Egy hosszú és nyolc rövid, ha jól emlékszem, de nem biztos.
6/10 A kérdező kommentje:
Értem.. hát ezaz hogy itt meg semmi majd kiderül megint megpróbálom hátha valami lesz.
2012. júl. 16. 23:03
7/10 A kérdező kommentje:
Öhm elindult most adott képet is.. azt írja: The system failed to boot several times before!
2012. júl. 16. 23:06
8/10 anonim válasza:
Ha van az alaplapon integrált VGA, akkor vedd ki a kártyát, és próbáld meg úgy is, hátha.
9/10 A kérdező kommentje:
Már elindult csak most ezt írta ki amit az előbb felvéstem :)
2012. júl. 16. 23:07
10/10 anonim válasza:
nekem régen akkor volt ilyen, mikor túlhajtottam a procit és elfüstölt egy "kicsit". Működött de kegyetlen instabill volt, igazából használhatatlan. Ha egyszer a hűtés már megállt akkor lehet h vmi végzetes dolgot tett a prociddal..
Másik tippem esetleg a táp. Szerintem szervíz és próbálják kicserélni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!