Szerintetek ez jó?
Filmeket a mai világban a gépen tárolni felesleges. Letöltöm-törlöm vagy eleve online nézem.
A zenék kb ugyanaz, de ha neked ilyen extra igényeid vannak, akkor vegyél egy 2TB-os Time Capsule-t is.
Akkor meg vegyél egy sima time capsule-t meg hozzá egy 1TB-os lemezt.
Vagy bámilyen más router is jó amin van USB port. De a normálisabbak sem sokkal olcsóbbak.
Erre érdemes rámozdulni, nem sokáig lesz fent.
Egyébként csak macbook pro-ba rakható egyszerre ssd és hdd, vagy 2 hdd, de olyankor az optikai meghajtót ki kell szerelni.
"Ennyi pénzért sokkal komolyabb PC-t vehetnél..."
Ezt tipikusan azok mondják akik még nem használtak életükben mac-et :) Szerintem bármennyibe kerül, megéri rá spórolni. Egyszerűen egy élmény használni, nincsenek rá vírusok, nem fagy le, soha nincsenek driver gondjaid, minden annyira egyszerűen és gördülékenyen működik rajta. Nem mellesleg pedig informatikus révén elmondhatom, hogy a motorháztető alatt az OS X fényévekkel fejlettebb technológiára épül mint a windows. Egyedül a játékok miatt használok windows-t, minden másra OS X-et ajánlanék mindenkinek. Egy élmény használni, soha nincs vele gond :) Egyszerűen sokkal minőségibb. De nem csak az oprendszer, maga a macbook is olyan minőséget képvisel amit soha nem fogsz egy gagyi PC laptopban megtalálni. A felhasznált anyagok, a precizitás, stb. verhetetlen.
Valahogy ahhoz tudnám hasonlítani, hogy egy ladába is tehetsz 300 lóerős motrot, de attól még egy lada marad. Egy gyári ferrariban ülni mégis csak más érzés :) Na ez az apple cuccok lényege. Nem csak azt kell nézni hogy ilyen processzorral sokkal olcsóbban kapsz PC laptopot.
Én csak ajánlani tudom :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!