Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Alen wake 2 homályos?

Alen wake 2 homályos?

Figyelt kérdés

mért homályos a alen wake 2? 1080p ultra dlss quality beállítást használok. és a játék, egy picit homályos. ha fel rakom 1440p-re, picit javul a helyzet, de még mindig nem az igazi.

és az a vicces az egészben, hogy a dlss-t akármilyen módba is állítom legyen akár ultra performance a látvány nem romlik! ugyanúgy néz ki mint dlss quality módban. tudom hogy ennek az egésznek a dlss az oka, de valahogy ki lehet kapcsolni? mert én nem találtam rá ilyen opciót a játék beállításaiban.

tegnap 16:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Annyit kell állítani hogy a render resolution és a display resolution is ugyanannyi legyen. Tedd mindkettőt 1440pre akkor nincs upscaling és valszeg jó lesz
tegnap 20:14
 2/4 A kérdező kommentje:

próbáltam! ugyan az a helyzet.

anno a metro exodus-al volt hasonló gondom.

directx 11-ben tű éles volt a kép, míg directx 12 homályos. azé akartam a directx 12-t, mert akkor tudtam be kapcsolni csak a RT.T.

na mind1... csak a távol ülő dolgokat látom picit homályosnak. nem annyira vészes. csak így nem annyira lenyűgöző a grafika, mint ahogyan sokan mondják.

tegnap 20:56
 3/4 anonim ***** válasza:

A DLSS egy felskálázási módszer, ami alacsonyabb felbontáson kirenderelt képet próbál jól megjeleníteni magasabb felbontáson. Számomra értelmezhetetlen jelenleg. Homályosság mellett pocsék artifactokat is generál.

Én kikapcsoltam. Inkább vagyok rt nélkül alacsonyabb grafika mellett, alacsonyabb fps-sel, de cserébe jó éles és reszponzív képpel.

tegnap 23:24
 4/4 A kérdező kommentje:

Én kikapcsoltam. én is meg tenném ha tudnám. de sajnos nincs ilyen opció a alen wake 2-be. csak az a megoldás van, mint az első irt. de az nem segít sajnos.

de amúgy meg ha DLSS-t vesszünk számításba, nekem csak ez az egy játék rosszalkodik, minden más működik szép éles képpel úgy hogy dlss quality használom. alen wake 2-n kívül, nem volt soha gondom más játékokkal.

tegnap 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!