Szerintetek ez jó?
* ez már alapból 8GB RAM-al van illetve 128GB SSD+500GB HDD kombó van benne. Szerintetek megéri? Nem kérek olyanokat, hogy az Apple nem éri meg túl drága, igen drága (legalábbis nálunk nagyon) de legalább minőségi
A linket mindjárt írom mert valamiért nem másolja be
Előre is köszönöm a válaszokat
(Aprod app szarakodott és valamiért nem másolta ki belőle a linket de böngészőből már ment)
Aki arulja, az egy nepper, hasznalt apple gepeket vesz es elad jo nagy haszonkulccsal. En a helyedben a beszeljukmac.com oldalt nezegetnem, ott tobb a maganszemely.
Mac vs pc: engem a heveny hanyinger kerulget, ha windows ele kell ulnom.. Akik meg egy lenovo-hoz hasonlitgatnak egy mbp-t vagy mba-t.. Egeszsegukre!
Utolsó: köszönöm a választ
Igen ezzel én is így vagyok pedig nem olyan lassú a Win 8 a gépemen de valahogy nem az igazi. Most persze vehetnék egy SSD-t de úgyis kell már egy laptop suli miatt. Körbenézek a beszéljümac oldalon :)
Na meg is jött az ügyeletes térítő, hogy a Mac az fos. Aki csak abban szintetikus adatoakt nézi. Pont mostanában olvastam egy cikket, hogy a szintetikus tesztek semmit sem érnek és semmi értelmük.
Az Apródon ne vegyél semmit sem. Max ha személyesen át tudod venni.
Vannak majdnem ennyiért új gépek is. pl a stylebolt-ot keresd fel.
Igaz ők nem mindig magyar billes gépeket adnak. De van az is csak drágább, viszont olcsóbb, mint az Applenél.
A másik lehetőség, hogy vannak kifejezetten apple apróhirdetéses oldalak. Pl a beszeljukmac ahogy írták, viszont ott is rengeteg a csaló. Ott is csak személyesen szabad megvenni.
Jó keresést:
Akkor amit küldtem eredetileg szerintetek nem jó?
Persze élőben nézném meg, posta, futár off. 300k-ért megérné, mert ugye az alap Macbook Pro 13-ban csak 4GB RAM van illetve nincs benne SSD mint abban amit linkeltem. Még nagyon tetszenek egyébként az Air-ek viszont nekem azzal az a gondom, hogy 64GB/128GB/256GB SSD nekem nem igazán elég, mert elég sok filmet szoktam a gépemen tárolni, plusz a zenék. Min egy 500GB hely kell nekem ha az szeretném, hogy ne legyen állandóan full tele a gép. Illetve, igaz, hogy nem használom nagyon de azért jó tud lenni egy DVD író a gépben és tudtommal a 2012-es Macbook Pro-ban van beépített superdrive. Az Air-eket 280 körül láttam használtan de ahhoz kellene még egy külső HDD (~20k), Külső lemezíró (*~10-15k), mivel USB portból csak 2 van benne ezért egy USB HUB is kellene hiszem a külső vinyó + külsőmeghajtó már 2 portot elfoglal illetve akiknek Air-jük vagy bármilye Mac-jük van ismerőseim között azok azt mondják, hogy nagyon érdemes 8GB RAM-ra bővíteni ami gnem tudom pontosan, hogy mennyi de gondolom azt is min 10k, szóval végeredményben 330-340 körül lennék, szóval ha azt nézzül elég sokat spórolnék ha nem valami szar széthasznált a hirdetésben lévő Pro.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!