Gábor_79 kérdése:
Lehetséges-e a táp belsejének takarítása?
Figyelt kérdés
Fél éves a gépem, alsótápos, a földön tároltam + van egy macskánk.
[link] - élőben durvább volt.
A táp mélyére nézve láttam - külső tisztítás után - , hogy bele is került matéria. Nem tudom tisztítható vagy káros-e a cicaszőr, mondjuk tűzveszélyes? érdekel, köszi
2013. júl. 2. 21:46
1/10 anonim válasza:
ha garis még,szerintem ne szedd szét,mert ha látják,hogy szétszedted már és netán elromlik,akkor nem kötelező javíttatniuk.... fújd ki kompresszoral,az a tuti,amíg garis...
2/10 A kérdező kommentje:
Baja nincs az egységnek, úgymond "véletlen" kukkantottam alá; csak a bajt elkerülendő kérdeztem. Kösz az infót
2013. júl. 2. 21:58
3/10 anonim válasza:
Lehetséges,az előbb említett kompresszoros módszerrel,és igencsak ajánlott is.
Meg nem csak félévente kéne gépet takarítani,hanem úgy 3 hetente.
4/10 A kérdező kommentje:
Úgy is volt, havonta. Csak nem gondoltam eddig, hogy alol is van egy nagy szellőzője, a hátsót azt láttam. Nem én szereltem össze ugyanis.
2013. júl. 2. 22:02
5/10 anonim válasza:
Oda érdemes tenni egy porszűrőt is,ha gyárilag nincs,főleg ha a földön tárolod.
6/10 A kérdező kommentje:
Értem. Egy vékony szivacsréteg került rá. Viszont nincs kompresszorom. Morzsaporszívót használok, de az kevés meg nem fér oda.
2013. júl. 2. 22:10
8/10 anonim válasza:
most elképzeltem ahogy odasétál a géppel a kezében a benzinkútra és elkezdi kifújni a tápot xD
9/10 anonim válasza:
1 hete csináltam ugyanezt.
Táp ki,táskába be,kitekertem a kútra,és szépen kifújtam :)
10/10 A kérdező kommentje:
Hát jó. kösz mindent, tanúlságul szolgált. Beszertek egy mobil kompresszort.
2013. júl. 3. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!