Garanciás laptop takarítása csak a márkaszervízben lehetséges? (részletek lent)
Hát rá kell kérdezned lehet helyben is kitakaritják vagy nem lehet? illetve ara is garanciásoknák hogy megmarad e ha kitakaritatod máshol
nem ilyen egyszerü?
hát a menete mi az az ö dolguk
általában sok idö a szervizelés mindegy mit is csinálnak vele
ha ráér akor garanciával
ha nem akor?
szóval szerintem bene van a kérdésbe a válasz igazából nem értem a problémát
melesleg miböl gondolod hogy kel takaritani?
ha nem zúg nem melegszik akor nem muszály van laptop ami sok évig birja takaritás nélkül
sima tiszta felületen helyen kel használni
pl asztal
nem ugy volt?
1. válaszoló:
Nemcsak úgy pattant ki a fejemből a takarítás gondolata. Észrevettem, hogy melegszik és mivel elég sok helyen használom, viszem magammal, szállítom (pont ezért is van laptopom), így valószínűleg tényleg nem ártana neki egy kis takarítás.
2. válaszoló: felvettem az üzlettel a kapcsolatot, de választ még nem adtak. Megnéztem a laptop alját, sehol sincs ilyen címke, semmi üzenet. Akkor elvileg elvihetem itt helyben is valahova kitakaríttatni?
Amúgy mivel neten vásároltam, nem láthattam előre, hogy az alján mit címkéztek, szóval ez így zsákbamacska.
Ok.
hát tudod minen ügyintézés hónapokba telik.
ha viszont neked kel megcsinálni valami ügyet azt tegnap elöttre kérik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!