Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ennyi pénzért megéri ez a gép?

Ennyi pénzért megéri ez a gép?

Figyelt kérdés

[link]

Asus az mennyire jó márka? Tapasztalatok?

2013. jún. 9. 18:03
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat nekem a hordozhatóság a legfőbb szempont egyébként mi ez az újítás manapság hogy nincs jobb meg bal egér gomb a tochpad alatt?

erre gondolok hogy van ilyen: [link]

meg ilyen: [link]

számomra tök furcsa nekem még ilyen gombos változatú notebookom van. Vagy ennél a gépnél is ami a kérdésbe van van rajta az a két gomb csak egybe olvad az egész tapipaddal meg érintés vezérelt? Remélem értitek amit mondok! :D

2013. jún. 9. 18:18
 12/13 anonim ***** válasza:

Amit linkeltél ott egyben van a touchpad,kicsit furcsa nekem is az új laptopomon,bár megszokható.

Nincs rajta különbség,és szerintem sokkal szebb így hogy nincs kettő gomb.

Ha jobb klikelni akarsz akkor jobb szélét nyomod meg egyszerű.Ha játékra kellene akkor meg veszél egeret,mert touchpaddal nem lehet :D

2013. jún. 9. 18:24
 13/13 anonim ***** válasza:
szerintem nincs értelme a touchpad gomboknak... nekem volt asus laptopom,azon voltak gombok,de nem nagyon használtam... 1 ujjal a klasszikus kattintás volt,2 ujjal görgetés,vagy középső gomb,3 ujjal meg jobkill... ilyen egyszerű...
2013. jún. 9. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!