Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ennyi pénzért megéri ez a gép?

Ennyi pénzért megéri ez a gép?

Figyelt kérdés

[link]

Asus az mennyire jó márka? Tapasztalatok?

2013. jún. 9. 18:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
nem! pc-outletről/computerimperiumról soha nem veszünk előre összerakott gépet!
2013. jún. 9. 18:07
 2/13 A kérdező kommentje:
Értem:) hát nem tudom ismerősöm vett ott egy toshiba laptopot egy éve és nincs vele semmi baja!:)
2013. jún. 9. 18:09
 3/13 anonim ***** válasza:

oh,csak most töltött be a kép,mert mobilnetem van,nem tudtam,hogy laptop,mert a kérdésben gépet írtál...

de akkor is kicsit drágállom érte a 200 kilót...

akkor már inkább lenovo ideapad-eket nézd ilyen kategóriában,főleg ha játszani kell..

2013. jún. 9. 18:10
 4/13 anonim ***** válasza:
bocsi az első válaszom miatt,akkor még azt hittem asztali,laptopot szabad ott venni :)
2013. jún. 9. 18:11
 5/13 anonim ***** válasza:
Asus nagyon jó márka, szerintem nyugodtan vegyél ilyen laptopot, elsőnek meg azt ajánlom jobban olvassa el a kérdést, mert nem PC-ről van szó!
2013. jún. 9. 18:11
 6/13 A kérdező kommentje:
de egyébként nem tök mindegy honnan veszem gondolom a gyártótól ők is összeszerelve kapják a notebookokat az asztali gép az más azt halottam hogy előre összerakottat ne, de a notebook az más nem? Ugyan ilyen van a tescoba a media marktba meg itt!:) Akkor mindegy honnan veszem nem?
2013. jún. 9. 18:12
 7/13 anonim ***** válasza:

Inkább egy lenovo laptopot vegyél szerintem,de ez is jó!Ahogy akarod.

Bár játékra 200 ezerből asztali gép jobb lenne :)

2013. jún. 9. 18:14
 8/13 anonim ***** válasza:
Kérdező mire használnád egyáltalán?
2013. jún. 9. 18:15
 9/13 anonim ***** válasza:

Notebookot már összerakottan kapják tehát az mindegy hol veszed,de vannak különböző típusok is amiben pl. más vidikártya,proci van benne,erre azért figyelj.

Pl : Elmész Media Markt-ba látod hogy 190.000 ezer be kerül gondolod ugyan ez de más proci van benne :D

Na akkor szívás :D

2013. jún. 9. 18:15
 10/13 anonim ***** válasza:
azért írtam hogy nem éri meg,mert akkor még nem töltötte be a képet,mert még mobilnetem van,és a kérdező azt írta,hogy megéri ez a "GÉP" szóval semmi nem utalt a képen kívül arra,hogy laptop,és a linkben láttam,hogy pc-outlet...
2013. jún. 9. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!