Ez a gép jol vinné a mostani játékokat? Én álitottam ösze a gépet enyi pénzért megéri?
Némi korrekció, fx 6300as procit vegyél mert az fx 6200 csal egy órajel emelt fx 6100 míg a 6300 már újabb fajta proci.
Illetve ne vegyél csak 1 darab 4gigás ramot, elég mindenre és később bármikor bővítheted viszont így megspórolsz 1ezrest a procin (fx 6300 jobb és olcsóbb is egy ezressel) illetve ~6-ot a ramon és kijön vga-nak egy
Sőt most vettem észre ez csak 56 o.o annyiért rettentő jó ár, de ~59 körül már kapsz és ~20%-al erősebb mint a 7850.
1. Az FX-6300 BE olcsóbb és jobb
Az FX-6100 játékra semmivel sem rosszabb és még olcsóbb.
2. Indokolja valami az 1000GB-os HDD-t?
3. Az alaplap nem egy nívós darab. Se SATA3, se USB3, további memóriabővítés esélytelen, ha a jövőben fejlesztenéd, régi a North Bridge, ezért bizonytalan a jövőbeli procik támogatása.
Javaslat:
Egy FX-6300 és 500GB-os WD Blue mellett beleférne egy AsRock 970 PRO3 és egy fillérrel sem költenél rá többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!