Megéri ez ennyi pénzért?
Van egy régi gépem:
Asus P4P800-X alaplap
Pentium 3.0GHz proci
120Gb S-ATA vinyó
NVidia GeForce 6600GT 512Mb videókártya
2x512 Mb Kingston DDR2 memória
450W Chieftec táp
5-6 éves konfig.
Billentyűzet, egér, monitor, vinyó vadonat új (1-2 hónaposak).
Nagyjából ennyi a lényeges róla. Jó kis gép, de már picit idejét múlt, mivel nem vagyok nagy hardcore gamer, kinéztem egy ilyen használta konfigot:
Fujitsu D1844 alaplap
- LGA775 tokozás
- Intel Pentium 4 3.2 GHz processzor
- I915G chipset
- 2 GB DDR2 memória
- Integrált Intel GMA900 videókártya + 16X PCI-E foglalat ( LOW PROFILE)
Nagyjából ennyi a lényeg róla. És még annyi hogy 27500 Ft-ba kerül cakkum pakk, egy 80Gb Sata vinyóval együtt.
A kérdésem az lenne, hogy ha én nem vagyok nagy gamer, viszont néha szeretek játszani, akkor ha ehhez veszek mondjuk egy új pci-e videókártyát (10-15e Ft-ért) akkor kb. 2-3 éves játékok el fognak futni rajta szerintetek? A jelenlegin 2006os a legújabb játék ami szépen megy.
Megéri egy ilyen pc, netezésre, filmnézésre, 2-3 éves játékok futtatására? Ránézésre jobb mint a jelenlegi konfigom. (a vegyünk 200e-ért számítógépet stílusú hardcore gamerek véleménye nem érdekel, én max 40et szánok rá, mivel nincs több pénzem)
külön VGA esélytelen de jobb proci ram alaplap igen.
LGA 775 egy kalap fos már manapság :D Pentium proci sizntén :D DDR2-es ram elmegy de a DDR3-as oolcsóbb és jobb ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!