Megéri ez ennyi pénzért?
Van egy régi gépem:
Asus P4P800-X alaplap
Pentium 3.0GHz proci
120Gb S-ATA vinyó
NVidia GeForce 6600GT 512Mb videókártya
2x512 Mb Kingston DDR2 memória
450W Chieftec táp
5-6 éves konfig.
Billentyűzet, egér, monitor, vinyó vadonat új (1-2 hónaposak).
Nagyjából ennyi a lényeges róla. Jó kis gép, de már picit idejét múlt, mivel nem vagyok nagy hardcore gamer, kinéztem egy ilyen használta konfigot:
Fujitsu D1844 alaplap
- LGA775 tokozás
- Intel Pentium 4 3.2 GHz processzor
- I915G chipset
- 2 GB DDR2 memória
- Integrált Intel GMA900 videókártya + 16X PCI-E foglalat ( LOW PROFILE)
Nagyjából ennyi a lényeg róla. És még annyi hogy 27500 Ft-ba kerül cakkum pakk, egy 80Gb Sata vinyóval együtt.
A kérdésem az lenne, hogy ha én nem vagyok nagy gamer, viszont néha szeretek játszani, akkor ha ehhez veszek mondjuk egy új pci-e videókártyát (10-15e Ft-ért) akkor kb. 2-3 éves játékok el fognak futni rajta szerintetek? A jelenlegin 2006os a legújabb játék ami szépen megy.
Megéri egy ilyen pc, netezésre, filmnézésre, 2-3 éves játékok futtatására? Ránézésre jobb mint a jelenlegi konfigom. (a vegyünk 200e-ért számítógépet stílusú hardcore gamerek véleménye nem érdekel, én max 40et szánok rá, mivel nincs több pénzem)
a lapot amit linkeltél ink. haggyuk mivel sima am3 ink. amit én az jobb mert késöbb tudod fejelszteni AMD bulldozerre ha akarod.
proci az tökéeletes, ram szintén.
ha a kerten belül akarsz maradni akkor ó a geforce 240. de ha anyud lehúzod még egy 10-essel akkor az amit linkeltem :D
Intel Pentium 4 3.2 -on két éves játék?? ki hülyített be ezzel?? ilyen játékokhoz minimum két magos proci kell....
én azt javaslom spórolj és vegyél kb80-100e egy komplett gépet..az se baj ha használt a lényeg hogy normális proci és vga legyen benne, amit írtál az nem az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!