PS4 vagy X-box One?
Figyelt kérdés
Ki melyiket venné, és miért?
Az nem zavar titeket, hogy az X-box One kamerája folyamatosan kémkedik, és hogy internet nélkül csak egy napig működik?
Szerintetek a PS4 ezzel máris megnyerte a háborút, vagy a Box ennek ellenére is sikeres lehet?
2013. jún. 8. 15:16
11/12 anonim válasza:
A PC hardverileg, tudásilag, grafikailag, modolhatóságban veri a konzolokat még mindig.
maximum sok helyet foglal meg drágább. De attól még sokkal jobb.
Egyszer cseréltem a X360ról PC-re (igaz 150k volt) de nem bántam meg.
Ezt is éppen a gamer gépemről írtam, tudnál ilyet konzollal csinálni? Nem.
Multitasking? Nem.
12/12 anonim válasza:
SOHA nem szoktam ilyenekhez írni... csak olvasgatok DE csak ezért be regisztráltam szóval jön a Pc-s csoda gyerek hogy ő vette a PC-jét és veri rá a nyálát... jó neked... irigy vagyo..... JA VÁRJ CSAK a pc-d 2-3 év múlva a felét nem éri majd ... grafikailag h az akkor játékokhoz komplett fix legyen KOKSZON minden élsimítás stb megint bele verhetsz 50-100 at és míg mi röhögünk rajtad h 2-3-4 év múlva is grafikailag csúcson pörgetjük az újabbnál újabb játékokat a mi kis 120.000 ft-os ps4/xbox one unkon addig te beleölsz majd sok sok sok sok ezer forintot JÓ NEKED ;DDDDDD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!