Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az alaplapon a power gomb az...

Az alaplapon a power gomb az arra valo, hogy gépház nélkül be lehessen kapcsolni a gépet?

Figyelt kérdés
2013. jún. 3. 00:25
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Gépház nélkül is belehet kapcsolni minden gépet,olyankor szimplán rövidre kell zárni a 2 power pin-t az alaplapon egy pillanatra.Én így csináltam 3 évig minden nap.

Na de aki ilyen extrém tuningokat csinál,meg versenyre megy,az ugye nem házba teszi,ott meg előnyös egy kapcsoló.

2013. jún. 3. 00:46
 2/3 A kérdező kommentje:
értem. csak azér kérdezem, mert nekem az a rémálmom, amikor a gépházat kell összekötni az alaplappal. most vettem egy új házat, és mivel ezen kívül mindent meg tudok csinálni az összeszerelésben, csak azt nem, ezér amíg valaki nem segít, vagy csinálja meg nekem, addig akkor így fogom használni.:D
2013. jún. 3. 11:18
 3/3 anonim ***** válasza:

Nagyon egyszerű.

Megkeresed az alaplap kézikönyvében,hogy az a sok kis tüske,amire a powerLED,HDD LED,reset,power csatlakozik,melyik-melyik.

Aztán szépen megnézed a kábeleket,és amelyik a power,azt rákötöd a power 2 tüskéjére az alaplapon.

(kézikönyv írni fogja,hogy melyik 2 pin-re kell kötni)

Tényleg pofon egyszerű,csak le kell ülni,megnézni a kézikönyvet és kész.

2013. jún. 3. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!