SOS! Alaplapon mi a "go button" gomb?
a gomboknak általában az a funkciójuk, hogy megnyomjuk őket
(kivéve az ing vagy blúz gombjait)
Köszi...
Ha van időd elolvashatod a lényeget is.
Valaki segítsen mire való az a gomb.
'Az alaplap és a memória közti kompatibilitási probléma megszüntetésére szolgál. Automatán beállítja a memóriaidőzítéseket.'
---
"Valami gond van a memóriánál, nem érzékeli a monitor"
Ezt pontosan hogy érted? A monitor nem érzékeli a memóriát? Az normális :):)
"bioszt cmost át jumbereltem"
Tessék? BIOS=CMOS SETUP. Átjumpertelted, mit mire? Csak nem a BIOS RESET jumpert tetted át? Akkor nem szabad elindítani a gépet, amíg a reset állásban van.
Azt tudom áramtalanítva lett közbe, a gépet nem érzékeli a monitor, a lapon meg világít pirosan a ram-ra vonatkozó led, ezért feltételezem hogy a memoriaával van gond.
Az a go buttont bekapcsolt állapotban kell megnyomni vagy kikapcsolt? Egyébként köszi az eddigi segítségedet.
Nem tudom. Próbáld meg kikapcsolt állapotban, és ha nem megy, akkor közvetlenül bekapcsolás után.
Amúgy hosszan kell nyomni, a linkelt oldal szerint, amíg zölden nem kezd világítani a RAM led.
Jaja, vágom a vicces szófordulatot :)
Viccen kívül füstölt de semmiképpen se a vga. :S
Ha az alaplap akkor jól jártam... De ugyanúgy világítanak a ledek, meg hajtja a kártyát mindent, remélem hogy a memória füstölt el, mert az olcsóbb mint az alaplap. De már többet nem kapcsolom be szakemberre bízom. Csak idegesít hogy minden cucc új meg jó, és szar, érted. :(
Köszönöm hogy segítettél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!