A számítógép nem ismeri fel a monitort, mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Tegnap leformáztam a winchestert és újraraktam a WIN7-et, majd kiírt egy olyan hibát, hogy 'Hiányzik az NTLDR', kipucoltam a gépet, aztán megint újraraktam a rendszert, most meg nem akarja felismerni a monitort.. Alaplapi hiba lehet? Esetleg videókártya? Másik számítógépben működik a winyó, szóval arra nem gyanakodok; remélem nem rontottam el semmit, már többször is csináltam és eddig nem volt gond...
Köszönöm a segítséget!
2013. máj. 26. 09:56
1/6 anonim válasza:
A kezdeti fekete-fehér bejelentkezési képernyő megjelenik?
2/6 A kérdező kommentje:
nem, semmit nem reagál a monitor :/ mintha rá se lenne kötve a gépre.
2013. máj. 27. 07:06
3/6 anonim válasza:
Akkor nem szoftver hibája van. Nézd meg a csatlakozásokat. Biztosan valami elmozdult.A video kártyát nézd meg először. A monitoron a led világít?
4/6 A kérdező kommentje:
Monitoron a LED világít, másik számítógéppel működik is :S BIOS-t reseteltem, elemet cseréltem, de semmi változás... :(
2013. máj. 30. 13:52
5/6 A kérdező kommentje:
ja és természetesen leellenőriztem minden alkatrészt a gépbe, ami elmozdulhatott.. :/
2013. máj. 31. 09:22
6/6 A kérdező kommentje:
Sikerült megoldanom a problémát. 2 RAM van a gépemben, megcseréltem a kettőt és elindult a gép. Ha így se megy, akkor csak az első foglalatba tedd be a RAM-ot.
2013. jún. 7. 09:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!