Segítség! Mi lehet a probléma a monitorral?
Figyelt kérdés
Játék közben elsötétült a képernyő, újraindítottam a gépet. Semmi nem történt... Lekapcsoltam, újra bekapcsoltam, nem tölti be a Windowst, csak zúg a gép és a monitor led-je villog. Mi lehet a baja?2013. ápr. 17. 18:49
1/5 anonim válasza:
Való színű, hogy vagy a kijelzőnek van baja,vagy vírus van a gépeden!(Nekem is néha csak úgy kikapcsol de én visszabírom kapcsolni és után jó is lesz)
2/5 A kérdező kommentje:
amikor kihúzom a monitort a gépből, akkor pedig ezt írja ki: Check Signal Cable
2013. ápr. 17. 19:05
3/5 A kérdező kommentje:
párszor még vissza tudtam kapcsolni én is, de a ma történtek után már nem töltött be újra
2013. ápr. 17. 19:06
4/5 anonim válasza:
Leírásod alapján semmi köze a hibának a monitorhoz.
5/5 A kérdező kommentje:
kipróbáltam egy meglévő régebbi monitorommal és annál is ugyanez a hiba, szóval biztos hogy nincs köze a monitorhoz. Akkor mivel lehet a probléma?
2013. ápr. 17. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!