Valaki nagyon szépen kérem segítene?
Sziasztok, nagyon el vagyok keseredve mert csak a baj van a gépemmel.
Még tavaly vettem:
fx 6100
4gb ram
asrock 960gm/u3s3 fx
hd 7850 oc
És, megvettem a bf3at, de élvezhetetlen volt mert mindig laggolt, aztán kiderült hogy szektorhibás volt a hdd-m, és gondoltam ez volt a gond. Most hogy kicserélték, úgyanúgy laggolgatok, egyszerűen már nem tudok mit csinálni, nem tudok mire gondolni ? én arra gondoltam hogy lehet amiatt nem szűnt meg, hogy egy the piratebay-es, win7et töltöttem le, most leszedtem egyet ncore-ról, felraktam, csak idő mire felmegy a bf3 is... Szerintetek mi lehet a baj ? Processzor ? Alaplap? Ram? Ezeket hogyan tudom leellenőrizni ? És olyan van hogy processzor driver ? Mert a videókártyából a legfrissebb driver vant fent. Kérlek segítsetek !
talán a géped hűtésével lehet a probléma...
attól függ hogy hány ventid van és hogy szakszerűen működnek e...
esetleg a videókártyád hűtése is szarakodhat...
akkor viszont vagy meg kell javítani vagy ujjat venni...
a rammal annyi probléma lehet hogy vagy nem ismeri fel a géped vagy ha win7-et használsz akkor nem használja ki mind a 4gigát...
processzorral nagy baj nem lehet mert annak lennének egyes jelei...
előfordulhat hogy a tápegységed nem birja a terhelést de ez szintén ritka ilyen gépeknél viszont ha az a hibás akkor bizony csere...
saját tapasztalatból mondom hogy vizsgáld át a géped hűtőrendszerét mert jórészt amiatt nem tudsz normálisan játszani...
Ram lehetne több, de high-on kellene stabil 60fps min.
Ha megvan minden, ne most próbáld a BF-et, mert DDOS támadás értr a szervereit.
Írj privátot és meglátom miben tudok segíteni.
Az alaplap nem éppen való egy FX mellé,előfordulhat hogy leszabályozza.
Maga a proci és a VGA bőven elég erős,nem akadhatna miattuk.
Táp pontos típusa?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!