Ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
Amíóta kiporszívóztam, meg áttörölgettem a gépem belsejét azóta "ledobálnak" a játékok úgy dobálnak le hogy játszok és közben leteszik tálcára.
Az olyan válaszoktól hogy attól van hogy kiporszívoztam attól lehet kíméljetek. lehet hogy attól van de hogy tudom megcsinálni?
2013. ápr. 20. 21:20
11/17 anonim válasza:
Ha bírja a géped és nem vagy kezdő felhasználó (Vagyis ismered töviről hegyire a wint.) akkor válts mivel sokkal gyorsabb lesz a gép.
12/17 lambo96 válasza:
Megvan a Win8 maga baja, szóval én azt mondom nem éri meg váltani, mivel bonyolultabb. Lehet gyorsabb, de többet érsz egy Win7-el. Majd talán ha jön a Win Blue asszem, arra lehet érdemes lesz váltani
13/17 anonim válasza:
Minden ugyan úgy van win8 on mint a 7 ben csak nincs start menü. Én már az első béta óta használom (Mondjuk startmenüt raktam bele :) ) és minden ugyan úgy megy rajta mint win7 en szóval nincs vele semmi gond persze ez saját tapasztalat ezért is ajánlottam neki. Egyébként te már használtad? Szerinted mik a hátrányai? Ezek tényleg érdekelnének mivel kíváncsi vagyok mások véleményére a rendszerről mert kíváncsi vagyok, hogy vajon a vista sorsára fog e jutni :(
14/17 lambo96 válasza:
Kipróbáltam már és nekem nem jön be. A start menü eltüntetésével már elásták magukat. Ez az oldalmenü se tetszik nekem. Jó azért tény a Win8 is jó, de inkább tabletre, touchscreenre van jobban optimalizálva, pedig az emberek nagy része még rendes monitort használ. Véleményem szerint a Win7 a legjobb, XP után, amit még mindig használok :D Win Blue-ban elvileg újra lesz start menü. Kíváncsian várom.
15/17 anonim válasza:
Hú remélem igaza lesz mert nekem is hiányzik még ha raktam is be egy másikat :/ Egyébként köszi a választ :)
16/17 A kérdező kommentje:
Én már kipróbáltam a win8-at. Nem sok mindent tudtam rajta csinalni mert nem volt a wifiantennámhoz driver...
nekem volt start menü.
2013. ápr. 21. 17:13
17/17 anonim válasza:
A régi win 8 on volt is csak azóta kivették :) Egyébként már mindenhez van driver hozzá amikor kipróbáltad még jó hogy nem volt hogyha még benne volt a start. Azóta sokat változott. De várjuk a win blue frissítést :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!