Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Radeon rx 580 4gb nitro+ Játé...

Twixxx kérdése:

Radeon rx 580 4gb nitro+ Játék közben 60-70-fokos a kártya 3100-3200as fordulaton megy a venti Ez biztos hogy oké így? Illetve. Játék kilépése után kb 30-perc elteltével 27-fokos a kártya. Viszont a venti sebesség 2400-2700 és nem áll le.

Figyelt kérdés

Mi lehet a gond?

(Ujra pasztázva pucolva kb 2-3 hete)!

Azelött lehűtötte 27-28 fok ra és le állt a venti

Most viszont 27 fok de a fordulat nem áll le

tegnapelőtt 23:45
 1/9 anonim ***** válasza:
A 70-80 fok teljesen normális annál a kártyánál 80 felett kezdene kicsit csökkeni az élet tartama
tegnap 00:52
 2/9 A kérdező kommentje:

Igen ezt nagyjábol tudom hogy az a fok okés de a forsulatszámra voltam kíváncsi hogy az mennyire okés hogy maxon forog

Illetve arra hogy miután le hütötte magát 27-28 fok ra miért áll le a Veni nagyon sokára?

Ugy értem áll 27-28 fok on és tartja a 2400-2700 as fordulatot sokáig

tegnap 08:30
 3/9 anonim ***** válasza:
Az AMD vezérlőprogramjában oda állítod a venti fordulatszámát ahova akarod.
tegnap 09:23
 4/9 A kérdező kommentje:
Vagy lehet hűtési probléma is hogy nem áll le a venti?
tegnap 12:05
 5/9 A kérdező kommentje:

Vagy a Thermál pad elöregedése?

(Az nem lett bántva viszont szét volt repedezve)

tegnap 12:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha visszaáll a GPU 30 fok alá és a RAM sem meleg akkor nem hűtési probléma, egyszerűen csak túl magasra van állítva a ventik sebessége.
tegnap 16:01
 7/9 A kérdező kommentje:

Nem lett állítva!

Be van állítva alapértelmezett re

Mai nap folyamán néztem és ma meg okés minden 😅

tegnap 17:44
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem értelek. Be van állítva alapertelmezettre, minden okés és itt sírsz ahelyett hogy átállítanád olyanra ami neked megfelel...

Kb 5 kattintás és olyan lesz amilyennek akarod ( lehet a régi beállításokat egy driverfrissítés nullázta ki ).

tegnap 20:39
 9/9 A kérdező kommentje:

Igen valószínűleg az van

Utánna nézek köszönöm a segítséget!.

Esetleg abban tudnál e segíteni hogy hány mm-es thermal pad-ot vegyek mivel ki szeretném cserélni

(Szét van töredezve ill. Hiányos)

tegnap 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!