Radeon rx 580 4gb nitro+ Játék közben 60-70-fokos a kártya 3100-3200as fordulaton megy a venti Ez biztos hogy oké így? Illetve. Játék kilépése után kb 30-perc elteltével 27-fokos a kártya. Viszont a venti sebesség 2400-2700 és nem áll le.
Mi lehet a gond?
(Ujra pasztázva pucolva kb 2-3 hete)!
Azelött lehűtötte 27-28 fok ra és le állt a venti
Most viszont 27 fok de a fordulat nem áll le
Igen ezt nagyjábol tudom hogy az a fok okés de a forsulatszámra voltam kíváncsi hogy az mennyire okés hogy maxon forog
Illetve arra hogy miután le hütötte magát 27-28 fok ra miért áll le a Veni nagyon sokára?
Ugy értem áll 27-28 fok on és tartja a 2400-2700 as fordulatot sokáig
Vagy a Thermál pad elöregedése?
(Az nem lett bántva viszont szét volt repedezve)
Nem lett állítva!
Be van állítva alapértelmezett re
Mai nap folyamán néztem és ma meg okés minden 😅
Nem értelek. Be van állítva alapertelmezettre, minden okés és itt sírsz ahelyett hogy átállítanád olyanra ami neked megfelel...
Kb 5 kattintás és olyan lesz amilyennek akarod ( lehet a régi beállításokat egy driverfrissítés nullázta ki ).
Igen valószínűleg az van
Utánna nézek köszönöm a segítséget!.
Esetleg abban tudnál e segíteni hogy hány mm-es thermal pad-ot vegyek mivel ki szeretném cserélni
(Szét van töredezve ill. Hiányos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!