Miért nem tudom törölni a partIciót?
2013. ápr. 20. 14:54
2/11 belapus válasza:
Kötet zsugorítása, majd amelyiket nagyobbítani akarod, annál Kötet kiterjesztése.Amennyiben a rendszerpartíciót növeled, az mindenképpen egy újraindítás után fog bekövetkezni, de, gondolom, egyéb esetben is így lenne.
3/11 anonim válasza:
Mert az az elsődleges és aktív partíció. Ha nincs is rajta rendszer akkor is az "E" partíció az indítópartíciód, tehát ha az előttem linkelt progival okosan kitörlöd ezt a partíciót, nem fog elindulni az oprendszered...
4/11 A kérdező kommentje:
későn írtál már nem indul el. Mit lehet most csinálni ?
2013. ápr. 20. 15:52
5/11 anonim válasza:
Most szívem szerint azt írnám, hogy kérdezd azt az okost, aki ajánlotta...
Próbáld meg aktívvá tenni a "C"-t a partícionálóprogival és tedd bele a bootsorrendbe ha még nincs bent. Ez csak tipp...
6/11 anonim válasza:
Na igen. Kéne egy bootolható CD is hozzá...
7/11 A kérdező kommentje:
van egy másik gép is,szóval tudok csinálni bootolható lemezt. De azt hogy érted hogy a partícionáló programba csiáljam meg hisz be sem jutok a windowsba
2013. ápr. 20. 16:02
8/11 anonim válasza:
Nem a windowsba kell megcsinálni. Bootolsz mondjuk egy Hiren's bootCD-ről és abban is van partíciókezelő. Azzal aktívvá teszed a "C"-t majd újraindítod a géped...
9/11 anonim válasza:
"Most szívem szerint azt írnám, hogy kérdezd azt az okost, aki ajánlotta.."
És te hol látod a kérdésben, hogy legyen feltétele az, hogy a windowsnak mennie kell ezután is?
Én nem törölgetek csak úgy partíciót windowson belül, mert abból sosincs semmi jó. Az meg a másik, hogy mi a sz-rért van boot flag-elve egy olyan partíció, amin nincs rendszer...Na ugye.
10/11 A kérdező kommentje:
mindegy. megoldódott formáztam a windows telepítővel a winchestert és és csináltam egy partíciót majd újratelepítettem . köszönöm a segítséget fehersrac
2013. ápr. 20. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!