Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem tudok particiót...

Miért nem tudok particiót törölni? A lemezem bootol, a partició készítésig minden rendben.

Figyelt kérdés

Most vettem egy 3 Tb-os seagate barracudát.

A particiók megadásánál létrehozott nekem valamiért automatikusan egy 750 Gb-osat, amit nem lehet törölni sem újat készíteni belőle, ellentétben particionálatlan területnek észleli. Készült egy 1,8 Tb-os rész is, ami megfelelően működik, de 2,5 Tb-nak jelzi a partició méretének megadásánál (bite-okban), míg csak 1,8 Tb-ig tudok létrehozni. És nem tudom törölni sem úgy a particiókat, hogy egy nagy területként mutassa az egészet. EASUS Particion Masterrel próbáltam úgy 5 perccel ezelőtt, az is 2,5-nek észleli, de csak 1,8 Tb-ig tud létrehozni. MI erre a megoldás? A winchester ma jött a futártól. :'((

2013. jan. 8. 21:06
 1/2 anonim ***** válasza:

Akkor a futár viheti is vissza.

A Seagate lemezek 80%-a gyári hibás.

Gondolom te is kifogtál egy ilyet.

Nagyban amúgy sem éri megvenni a Seagate lemezeket, mert instabilak és hamar behalnak.

Ajánlatos a lemez cseréje, gondolom van rá garancia.

2013. jan. 8. 21:19
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :(
2013. jan. 8. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!