Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan húzzam fel a procimat...

Hogyan húzzam fel a procimat 768mhz-ről nagyobbra (1ghz-ig)?

Figyelt kérdés

Igazából telefonról lenne szó(androidos, ami linuxon alapul).A telom neve:Acer Liquid E. Eredetileg 1ghz-es a proci, de az acer lekorlátozta 768mhz-re.(a teló 2009-es, és kezd elgyengülni a mai világban, de nem szeretnék váltani).

Jelenleg CM9 van rajta, de nem találtam hozzá oc kernel-t, és így nem tudom feljebb húzni 921mhz-nél(utána lefagy). A segítséget előre is nagyon megköszönném!

2013. márc. 26. 20:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
a te processzorod 921 mhz-et bír , tovább nem fogod tudni emelni, mindegyiknek mása tűréshatára !nem kell ilyen érthetetlen legyél !
2013. márc. 27. 16:39
 12/13 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Nézd meg a 2 linket, eredetileg 1ghz, és én ezt szeretném belőle kihozni, vagy az összes wablap elírta az acer liquid e prociját?

2013. márc. 27. 17:07
 13/13 anonim ***** válasza:
amit most linkeltél abban is: 768 MHz Scorpion,a másik link meg nem is az a proci...
2013. márc. 28. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!