Hogyan húzzam fel a procimat 768mhz-ről nagyobbra (1ghz-ig)?
Igazából telefonról lenne szó(androidos, ami linuxon alapul).A telom neve:Acer Liquid E. Eredetileg 1ghz-es a proci, de az acer lekorlátozta 768mhz-re.(a teló 2009-es, és kezd elgyengülni a mai világban, de nem szeretnék váltani).
Jelenleg CM9 van rajta, de nem találtam hozzá oc kernel-t, és így nem tudom feljebb húzni 921mhz-nél(utána lefagy). A segítséget előre is nagyon megköszönném!
Ne piszkáld!
Persze hogy lefagy, mert nem bírja...
Annak hogy kis teljesítmény nyereséget nyersz, azt éred el, hogy hamarabb lemerül. esetleg más problémák is képződnek.
láttam videót, amiben 1.2ghz volt, és az "eredeti" 1ghz, csak az acer lekorlátozta energia gazdaságosság okából.
És én szeretem az ilyet piszkálni, ha elrontom, akkor megtudom oldani(recoveryből vissza tudok mindent rakni, már többször elrontottam dolgokat.)
nem véletlen van lekorlátozva, és nem véletlen nem megy a 921MHz felé.
Acer Liquid E specifikációja:
"CPU: 768 MHz Scorpion"
Kicsit utána olvastam néhány angol nyelvű fórumon.
CPU stabil működése, amit 100% terhelés mellet is probléma nélkül add, az van beállítva alapból: 768 MHz
Lehet kísérletezni ennek növelésével, de az mellet hogy garancia ugrik ha valami balul sül el.
Változó a maximális amit kitudtak hozni, eddig 921 és 1038 közötti értékeket olvastam.
Illetve azt, hogy a maxumumra beállított készülékek, nagyobb terhelésű alkalmazásoknál könnyedén lefagynak.
Szóval vissza térve az elejére, NE PISZKÁLD!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!