Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » SSD-vel kapcsoaltos kérdés?

SSD-vel kapcsoaltos kérdés?

Figyelt kérdés

Ti miylen programokat szoktatok tennni az SSD-tekre a Windowson kívül? Olyan dolgokat tanácsos rátenni , amiben gyakran vannak felülírva a fájlok ? (Pl.: Steam + játékok , iTunes)

Az SSD pedig egy Samsung 840 PRO.

2013. márc. 25. 19:42
 1/6 anonim ***** válasza:

Azt célszerű rátenni, aminek az írása/olvasása gyakori és hosszan tart.

Amiket felsoroltál egyik sem tartozik ide.

Egy Photoshop, Autocad, Matlab, telepakolászott Eclipse akármit érdemes rátenni, mert ezek töltése percekig is tarthat.

2013. márc. 25. 19:50
 2/6 anonim ***** válasza:
office az alap
2013. márc. 25. 20:18
 3/6 anonim ***** válasza:

"Azt célszerű rátenni, aminek az írása/olvasása gyakori"

Ettől megy hamar tönkre, nem??

2013. márc. 25. 20:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Amúgy olyan eszközök, amiket minden nap használsz. 120 gigásra fér játék is már. Nekem office, visual studio, egyéb fejlesztő eszközök vannak. Sajnos kicsit vettem (60 giga) és nem maradt sok hely, miután ezeket felraktam. :)
2013. márc. 25. 20:30
 5/6 anonim ***** válasza:

#3: lehet. Ugyanakkor az ember azért vesz SSD-t, hogy gyorsan töltsenek be a programok és ezzel időt spóroljon vagy azért, hogy elmondhassa, hogy van, és egyébként tök üres, nehogy baja legyen? Mi a zavaróbb, ha egy naponta használ progi 30 s-ig tölt vagy egy évente egyszer használt 2 percig?

Én azt vallom, hogy a gép van az emberért és nem az ember a gépért.

2013. márc. 25. 23:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez igaz, csak így meg költséges lesz kétévente SSD-t venni...
2013. márc. 26. 14:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!