Ez átverés lenne szerintetek?
Hali
Hát nem tom, én spec. személy szerint idegenhez soha nem vinnék gépet, főleg úgy hogy neten reklámozza magát. Ki tudja mit vesz ki meg tesz bele a gépbe.
Ehhez kapcsolódó sztori: Van egy ismerősöm annak egy hasonló apróhirdetésben magát reklámozó csóka javítás címszóval kivette a gépéből az egyik ramot, meg a videó kártyáját is kicserélte szarabra, azt amikor ismerősöm szolt neki hogy akkor adja már vissza a hibás alkatrészeket is. Az meg mondta neki hogy azokat már kidobta, meg beszámolta az árba... Garis kártya volt amit lenyúlt...
Összeszerelésre is ki tudja mennyit tesz rá, de manapság olcsóbb egybe megvenni mint összerakatni, de a legtöbb oldalon ha megrendeled kérheted az összeszerelést +1-2Eért. Szóval ha szerviz akkor már legyen normális, olyan amelyik tud róla számlát is adni, azokban még meg lehet bízni úgy ahogy.
értem.. egyébként nem nekem fontos ez,hanem az egyik budapesten élő haverom kérdezte meg tőlem hogy érdemes-e így új gépet venni.
Én magamnak szoktam összerakni,és sajna nem tudok neki most segíteni,mert nincs rá időm.
Attól, hogy neten(is) hirdeti magát, még lehet akár megbízható cég is. De itt hangsúlyos a CÉG szó, vagyis ha egy bejegyzett, hivatalosan működő cégről van szó (számlaképes, garanciát adó stb.).
De ha "csak úgy" zsebpénzszerzés céljából barkácsol az a bizonyos Tomi, minden különösebb felelősségvállalás, adófizetés és miegymás nélkül, hát az nem nagyon tapogatná az én gépemet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!