FAKE Pen-Drive?
Figyelt kérdés
64 gb-os pen drive-ot vettem 7500-ért,néztem is , hogy de jó, hogy ilyen olcsó. 1 hónapig tökéletesen működött,de pár napja ha mappát másoltam rá (benne fájlokkal) akkor mikor megnyitom full üres a mappa, és 0 kb-ot foglal a gép szerint... Így csak fájlokat tudok rá másolni mappa nélkül, de mostmár azt sem tudja megnyitni, se mp3-at, se pdf-et nem nyit meg semmit ami a pen drive-on van, VISZONT ami "régebben" lett rámásolva még az első héten, azokat tökéletesen viszi az összeset... Átverés, vagy elromlott ? De ha elromlott, akkor meg mért olvassa az "elejét" ? :(2012. dec. 14. 17:54
1/3 anonim válasza:
Próbáld meg újraformázni az egészet. Lehet hibás is, de fake is, ezt egyszerű kideríteni:
- Újraformázás után írd tele adattal. Ha az első x GB után hirtelen felgyorsul a másolás és utána a fájlok üresek, akkor fake. Ha nem gyosul a másolás, csak véletlenszerűen lesznek hibásak a fájlok, akkor hibás a pendrive.
2/3 anonim válasza:
Tökmind1 hogy hibás vagy fake,ezt baszhatod ;)
3/3 A kérdező kommentje:
#1 Köszi a választ, formáztam is fullra az egészet, utána rámásoltam, ugyanúgy nem jó :S
#2 - Igen, nagyon úgy tűnik hogy ennyi volt :)
2012. dec. 15. 09:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!