Miért van az, hogy a Samsung g3 station external hard drive 1,5 TB-s usb 2. 0 külső hdd-t nem engedi engedélyezni az eszközkezelőben a számítógép? és nem tudom így használni se.
win 7 oprendszer
egyszerűen nem tudom csatlakoztatni a géphez ,de más gépen jó.
nagyon sokszor próbálkoztam vele ,de semmit se engedett és minden frissítést feltelepítettem a gépre ,de akkor se engedte. az illesztőprogram is a legújabb szóval így nem értem az egészet.
mindig azt írja ki ,hogy "A windows nem tudta engedélyezni az eszközt." ide teszek be képeket róla.
hibaelhárítás meg erről szól. teszek ide be képeket arról is.
a hibaelhárítás részletei..
a válaszokat előre is köszönöm.
Szia!
Másik gépen, amin próbáltad szintén W7 fut? És azon a gépen kellett a driver install, vagy rögtön működött?
HW hiba kizárva? Nekem a mostani laptopomon is hol működik az USB, hol nem. Mondjuk nem is ezt a hibaüzenetet írja...
Üdv:
Helo.
másik számítógépen is win 7 van .nem kell telepíteni drivert ,régebben ezen is működött .. nem értem ,hogy miért nem jó most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!