Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Átvertek az üzlettel amiben...

Átvertek az üzlettel amiben olyan gépet vásároltam amely a mostani játékokat is legalább vinnie kéne?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Először is el szeretném mondani, hogy volt egy gépem, nem pont a legjobb hardverekkel és nem nagyon vitte a 2008 után megjelent játékokat, ha vitte is vagy leállt egy idő után vagy nagyon szaggatott. Most 2 napja vettem egy "Gamer PC"-t legalábbis a hirdetésben ez szerepelt. A számítógép alap konfigurációja ez:

4 Magos, 4x3200Mhz 4MB L2 Cache (MSi)

4096 MB DDR3 ram DUAL 1333Mhz (Kingstone)

320GB SATA2 HDD

AMD A55 FM2 uATX alaplap

AMD RADEON 6450 2048DDR3-HDMI DX11

Via 5.1 HD alaplapi hangvezérlő

Realtek RTL8103EL 10/100Mbps hálózati vezérlő

Windows 7 Ultimate 64 bit alatt fut

És ennyi infó szerintem elég is. De akkor ha ilyen erős lenne a Videókártya, a Processzor és még a memória is, miért van az, hogy egy régebbi játékban 6-12 fps között fut csak? (Legfrissebb DX fent van, videókártya kezelő, VC Redistruble, .NET, stb.)

Pár játék amit futtattam és a LEGMAGASABB FPS (Mindet a lehető legalacsonyabban futtattam.):

Singularity - El sem indul!

Hitman Blood Money - 6-21 FPS

NFS Hot Pursuit - Töltőképernyő után behal az egész

Skyrim - 7-19 FPS (Töltőképernyők örökké valóságig tartanak)

Crysis 2 1-5 FPS között volt általában az érték.

Akkor most engemet tényleg ennyire átvertek az üzlettel, vagy én csináltam valamit rosszul? (Windows már rajta volt amikor megkaptam) Netán valaki megpiszkálta a gépnek azt a részét ahol a hardvereket érzékeli és átírta volna jobbra? Még nem szedtem szét a gépet, mert már fáradt vagyok, de ha holnap szétszedem akkor megnézem és írok majd. Előre is nagyon köszönöm mindenki válaszát!

2013. márc. 6. 23:14
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
0%

Szoftveres hiba lesz.

Gondolom tört oprendszered van.

Inkább vegyél egy home premiumot eredetiben.

Ezzel a géppel elég jól kéne mennie a crysis 2nek.

2013. márc. 6. 23:17
 2/19 anonim ***** válasza:
80%
A 6450 egy piszok gyenge kártya, netezésre való. ha ezt gamer gépként adták el neked, elég szépen átvertek.
2013. márc. 6. 23:18
 3/19 anonim ***** válasza:
78%
6450 ennyit tud, egy ezer éves 7600gt elveri.
2013. márc. 6. 23:19
 4/19 anonim ***** válasza:
ja várj ez apu lesz...
2013. márc. 6. 23:19
 5/19 anonim ***** válasza:

Újonnan vetted?Mennyiért?

A videokártya nagyon gyenge,nem jó játékra.

Igazából sok mindent nem árultál el.

A proci az Athlon X4 740?Erre következtettem az órajelből.

Gondolom valami jó gagyi táp is lehet benne:(

2013. márc. 6. 23:20
 6/19 anti paladin ***** válasza:

Sajnos nagyon beleválasztottál. Az a 6450 már akkor is gyenge volt mikor kiadták, ismerősön keresztül volt hozzá "szerencsém". Ez a változat meg tipikusan parasztvakítós.

Ha kicseréled valami értelmesebbre, nem lesz gondod, valszeg. Típusban sajnos nem tudok segíteni, graf. karikban nem vagyok otthon.

A proci rendben van (athlon), elvileg a ram is, bár abból sem ártott volna egy 1600-as.

2013. márc. 6. 23:23
 7/19 anonim ***** válasza:

Csak nem PC O*****? :)

Lehet, hogy pár FPS-sel többet kellene tudnia, de ez a gép játékra tökéletesen alkalmatlan. Legalábbis újabb, jó grafikájú játékokra.

2013. márc. 6. 23:26
 8/19 anonim ***** válasza:

Mondjuk az átverés mértéke attól függ mennyiért vetted.

Ha egészen jó áron,akkor nincs nagy gáz,VGA cserével megoldható minden probléma.

Bár a táp minőségére kíváncsi lennék.

2013. márc. 6. 23:28
 9/19 anonim ***** válasza:

Milyen táp van benne? HKC? Flower power? :D

A 6450 gyenge, ahogy már többen is írták. Ez így nem gamer pc, maximum netezős gép.

2013. márc. 6. 23:44
 10/19 anonim ***** válasza:
Ha a vga-t kicseréled, egészen pofás kis gép lesz belőle. És vinni fogja a legújabb játékokat is. Ugyan nem fullon, de egy jobb vga-val még a crysis 3 is elfutna vígan játszható fps-en:)
2013. márc. 6. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!