Átvertek az üzlettel amiben olyan gépet vásároltam amely a mostani játékokat is legalább vinnie kéne?
Sziasztok!
Először is el szeretném mondani, hogy volt egy gépem, nem pont a legjobb hardverekkel és nem nagyon vitte a 2008 után megjelent játékokat, ha vitte is vagy leállt egy idő után vagy nagyon szaggatott. Most 2 napja vettem egy "Gamer PC"-t legalábbis a hirdetésben ez szerepelt. A számítógép alap konfigurációja ez:
4 Magos, 4x3200Mhz 4MB L2 Cache (MSi)
4096 MB DDR3 ram DUAL 1333Mhz (Kingstone)
320GB SATA2 HDD
AMD A55 FM2 uATX alaplap
AMD RADEON 6450 2048DDR3-HDMI DX11
Via 5.1 HD alaplapi hangvezérlő
Realtek RTL8103EL 10/100Mbps hálózati vezérlő
Windows 7 Ultimate 64 bit alatt fut
És ennyi infó szerintem elég is. De akkor ha ilyen erős lenne a Videókártya, a Processzor és még a memória is, miért van az, hogy egy régebbi játékban 6-12 fps között fut csak? (Legfrissebb DX fent van, videókártya kezelő, VC Redistruble, .NET, stb.)
Pár játék amit futtattam és a LEGMAGASABB FPS (Mindet a lehető legalacsonyabban futtattam.):
Singularity - El sem indul!
Hitman Blood Money - 6-21 FPS
NFS Hot Pursuit - Töltőképernyő után behal az egész
Skyrim - 7-19 FPS (Töltőképernyők örökké valóságig tartanak)
Crysis 2 1-5 FPS között volt általában az érték.
Akkor most engemet tényleg ennyire átvertek az üzlettel, vagy én csináltam valamit rosszul? (Windows már rajta volt amikor megkaptam) Netán valaki megpiszkálta a gépnek azt a részét ahol a hardvereket érzékeli és átírta volna jobbra? Még nem szedtem szét a gépet, mert már fáradt vagyok, de ha holnap szétszedem akkor megnézem és írok majd. Előre is nagyon köszönöm mindenki válaszát!
Szoftveres hiba lesz.
Gondolom tört oprendszered van.
Inkább vegyél egy home premiumot eredetiben.
Ezzel a géppel elég jól kéne mennie a crysis 2nek.
Újonnan vetted?Mennyiért?
A videokártya nagyon gyenge,nem jó játékra.
Igazából sok mindent nem árultál el.
A proci az Athlon X4 740?Erre következtettem az órajelből.
Gondolom valami jó gagyi táp is lehet benne:(
Sajnos nagyon beleválasztottál. Az a 6450 már akkor is gyenge volt mikor kiadták, ismerősön keresztül volt hozzá "szerencsém". Ez a változat meg tipikusan parasztvakítós.
Ha kicseréled valami értelmesebbre, nem lesz gondod, valszeg. Típusban sajnos nem tudok segíteni, graf. karikban nem vagyok otthon.
A proci rendben van (athlon), elvileg a ram is, bár abból sem ártott volna egy 1600-as.
Csak nem PC O*****? :)
Lehet, hogy pár FPS-sel többet kellene tudnia, de ez a gép játékra tökéletesen alkalmatlan. Legalábbis újabb, jó grafikájú játékokra.
Mondjuk az átverés mértéke attól függ mennyiért vetted.
Ha egészen jó áron,akkor nincs nagy gáz,VGA cserével megoldható minden probléma.
Bár a táp minőségére kíváncsi lennék.
Milyen táp van benne? HKC? Flower power? :D
A 6450 gyenge, ahogy már többen is írták. Ez így nem gamer pc, maximum netezős gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!