Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van egy kis problémám a...

Van egy kis problémám a pc-mel. Mégpedig: Vadonat ujjak. Vásároltam egy gigabyte ga-970a-ds3 AM3+ ebbe van egy AMD Athlon II X3 455 3.3 GHz proci Maximalis teljesítményfelvétel: 95 Watt Maximális működési hőmérséklet: 74 Celsius. Chieftec 550w táp?

Figyelt kérdés
Elvileg lehet húzni a procit bios beállitásoknál,3magról 4magra. Ezt meg is tettem. Már majdnem örültem. Nyomtam f10 entert és a gép leállt, de ugy mint ha teljes leállás lenne, villany lekapcs. Majd 3-5 másodperces hatásszünte és a gép életre kelt minden nyomógomb beavatkozás nélkül tehát nem nyomtam meg a bekapcs gombot. Rendesen be bootolt a win7 64bit. Az eszközkezelőben lehet látni a 4 magot semmi rendellenes működés 45C stabilan nem melegszik. Ez idáig okés. Miután lekapcsolom a gépet leáll szabályosan és a főkapcsoló nyomogombjával bekapcsolom akkor a gépben lévő hdd-k, prociventi, vga venti felpörög, majd le is áll a gép.3-4 másodperces hatásszünte, majd a gép elindul és ezt minden inditásnál, ujrainditásnál produkálja. Ha visza veszem a cpu unlocknál, hogy csak a 3-at lássa akkor simán elindul a gép semmi a hatásszünet. A kérdés az az, hogy ezt a jelenséget hogyan tudom megszüntetni, mert aggodom, hogy károsodhat a proci vagy az alaplap. Vagy vajon mi is lehet a probléma? További beállitások lehetnek szügségesek a biosban? Vagy a táp a ludas? Köszönettel.

#indítás #gigabyte #ga-970a-ds3 AM3+ #ebbe van egy AMD Athlon II X3 455 3.3 GHz
2013. febr. 19. 21:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Semi baj csak az hogy amikor be kapcsolódik nem tudja mekor teljesitményű hűtés kell ezért maxon nyomatja amig nem tudja mekora kell azt beélitani idő igényes mert a hő változsát kell figyelni ami lasú. 4maghoz erőseb hutéskell.
2013. febr. 19. 21:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Ez a hűtő van rajta. [link]
2013. febr. 19. 21:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Tiltsd le a feloldott cpu magot(nagy eséllyel hibás a mag).
2013. febr. 19. 21:31
 4/4 BM-Striker ***** válasza:

Ez aszt jelenti, hogy hibás a feloldott mag.

Én pont az ilyen természetű problémák miatt vettem 4 magosat, mivel az, hogy működik-e a feloldott mag az szerencse kérdése.

Megteheted, hogy visszaviszed a boltba és veszek egy 4 magosat, ennek az árát, meg visszakapod pontosan 30 nap múlva.

2013. febr. 19. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!