Vásároltam egy kutyát, amely tele volt bolhával. Hogyan tudnám leghatékonyabban kiirtani őket, és ügyelni arra, hogy a többi kutyámba ne menjen bele?
Nálam soha nem volt még ilyenre példa, még bolha sem volt a közelünkben soha.
Tegnap a kutyát megfürdettem csípős, benzines szagú bolhátlanító ampullával, és átfésültem tetű írtáshoz használt serke fésűvel. Már nincs benne bolha, de azt hallottam, hogy a peték 3 nap múlva kikelnek. Tud valaki valami bombabiztos módszert? Az anyagiak nem számítanak.
Advantix spot-on. Én is hoztam haza már bolhás kutyát, két óra múlva kihullott döglötten az összes belőle.
A többi kutyádra is tegyél, mert pillanatok alatt átmásznak beléjük. Csak állatorvosnál kapható.
első alkalommal érdemes Strongold cseppet rátenned.Ez féregtelenít is egyben.
Utána több féle spot-on között válogathatsz.
Köszönöm a válaszokat!
Elvittük állatorvoshoz, hogy nézzen rá, azt mondta, hogy a fekete kis "piszkok" voltak a peték, az pedig a serkefésűvel kijött. Ő Advocade-ot adott nekünk pluszban, amit holnap kell rátennem, plusz a többi kutyára, meg vettünk neki még egy bolfo nyakörvet. Féreghajtást, oltást 1 hét múlva kap, mert a doki szerint a sok behatástól allergia vagy irritáció is felléphet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!