Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Táppal van problémám, hogy...

Levis56 kérdése:

Táppal van problémám, hogy értsem? A többi lentebb.

Figyelt kérdés

Van egy biostar A55ML2 alap AMD A4 5300 APU 4GB 1600 RAM.

Azt írták egy FSP350W-60PNA táp 3 ilyen konfigot is elvinne,akkor most mért kaptam olyan választ,hogy FSP245-50PNA táp gyenge ehhez a konfighoz holott a teljesítménye allig 1/3-ával kevesebb a350W-osnál?

2013. márc. 17. 21:09
 1/5 anti paladin ***** válasza:

Nem találtam pontos infót a tápról de azt tudom, hogy ha nem raksz be a gépbe vid.karit és 2-nél több vinyót akkor elvileg vígan elvan azzal a táppal a rendszer.

Egy vinyóval, tuning és vid. kari nélkül valahol 90-110W-körül eszik a rendszer.

2013. márc. 17. 22:41
 2/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

nem FSP PNA 350 hanem FSP APN 350 :)

ez 300W ot ad le 12V on 2 ágán külön külön 192W ot

ez a 245PNA most már nem emlékszem de linekltem menyit ad le

most jó hogy 1/3 ával kevesebb nagyjából de régebbi kostrukció és azért nem érdemes csúcsra jártan isemmit ha birja is

amugy is mint irtam bőven el kell hogy birja ez is

de én ne ma teljesitmény miatt aggódnák mint már irtam is

persze lehet más miatt sem kell de aért én fentartásokal kezelem az iyeln "táp különlegeségeket"...

2013. márc. 17. 22:50
 3/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

[link]

134,4W

de a többi ága se valami erös mondjuk iylen kis táptól ne msi elvárható...

2013. márc. 17. 22:53
 4/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

ja és nem 1/3 ával kevesebb vagyis nem 33% al vagyis nem 66% -a a APN350 nek hanem kevesebb mint fele

vagyis inkább 1/3 ada a táp persze még ez is el kéne hogy birja bőven is akár de nem csak erre kel figyleni azért

és ennyire kicentizni ennyire föleg se legjobb még modern jóféle ismert és elterjedt táppal sem

2013. márc. 17. 22:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat csak ma tudtam megnézni az üzeneteket.
2013. márc. 18. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!