Lenne egy kis problémám mit kezdjek xerox nevű mappával? Lentebb írom!
Figyelt kérdés
Hali, az lenne a gondom hogy NTFS fájlrendszer alatt XP-n C:/Program Files mappában létrejött egy xerox nevű mappa amit biztos nem én hoztam létre és sehogy se tudom törölni fájl egy deka sincs benne de van benne egy nwwia nevű mappa és amikor törölni akarom azt írja nem lehet törölni.... más oprendszer nincs a gépen de sehogy nem tudom törölni valami tipp hogy mi lehet ez? itt egy link [link] 2012. jan. 19. 17:52
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
3/5 A kérdező kommentje:
Am tök üres az a mappa és XeloX termékem meg egyáltalán nincs és azt furcsállom hogy eddig nem is volt fent a gépen hanem most jött létre kb 1 napja csak úgy magától :S
2012. jan. 19. 19:46
4/5 A kérdező kommentje:
Az első válaszolótól kérdezem akkor ezt most nem szabad törölni?
2012. jan. 19. 19:50
5/5 A kérdező kommentje:
Am nem lehet hogy az a gond hogy pár napja a vírus irtóztam és a system32-ben az sfc_os.dll fájlban volt vírus ugye ment karanténba a vírus fájlal együtt és egy oldalról töltöttem le egy angol nyelvü verzióját annak a dll-nek? Mert ha nem szedem le akkor folyton jelzett a gép induláskor meg pár program pl vírusirtó se indult el mert a winlogon.exe-hez kellet az a fájl és ezért leszedtem valahonnan mert Google-el kerestem rá és amit kidobott onnan szedtem le.....
2012. jan. 20. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!