Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » NEM indul a gépem SOS valaki...

NEM indul a gépem SOS valaki segítene?

Figyelt kérdés
egy régi ventillátort menet közbe dugtam bele, leállt a gép és nem indul be újra. S.O.S
2013. márc. 9. 19:33
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
47%
csinálj egy olyat, hogy a merevlemezt,optikai meghajtót lehúzod a z alaplaprol, áram alol, és h augyis aztcsinálja akkor alaplap vagy proci csere
2013. márc. 9. 20:43
 22/38 anonim ***** válasza:
47%

most csak a tápra dugtad?

akkor az szerintem 90% kuka

de miért mi izzasszuk magunkat?

ez nem totó, mit találgassuk? kezdj el alkatrészeket cserélni, hogy mi rossz.

2013. márc. 9. 20:46
 23/38 anonim ***** válasza:
márha vannak alkatrészei..
2013. márc. 10. 08:29
 24/38 anonim ***** válasza:

Én is menet közben szoktam dugdosni a LED-es ventilátorom, ha alvás közben nem szeretném hogy világítson, de a gépet bekapcsolva akarom hagyni. Már nagyon sokszor csináltam, mégse lett semmi. Én is közvetlenül a tápra dugom.

Lehet valami nincs jól össze rakva, ellenőrizz le minden csatlakozást. Ha még mindig nem jó, akkor az ismerősöd gépjéből próbáljátok bele a sajátodba azokat az alkatrészeket amit lehet, de csak ha tudjátok mit csináltok! Nehogy kinyírjátok még jobban.

Amúgy a monitor biztos bekapcsol? :D

2013. márc. 11. 14:56
 25/38 A kérdező kommentje:
Szia utolsó! Köszönöm hogy végre egy értelmes ember is válaszolt. Szerintem rossz volt a ventillátor az volt a baj. Ismerősöm este nézi meg hogy mi a baja. Nagyon nem lenne jó ha tönkremenne teljesen :( Reméljük csak táp vagy alaplap. Zöldkéz ment
2013. márc. 11. 15:06
 26/38 anonim ***** válasza:
Barvó, az az értelmes aki ugyanolyan hülye mint te és menet közben dugdossa az alkatrészeket. Leírtad, hogy interneten rendelted, tehát él a nyolc napos garancia, mindenáron el akarod veszíteni azzal, hogy engedsz valami hozzád hasonló hozzáértőt belenyúlni? Komolyan...elképesztő.
2013. márc. 11. 15:23
 27/38 A kérdező kommentje:
A "hasonló hozzám értő" informatika boltban dolgozik. Ő is lecseszett hogy minek nyulok bele de csak este tudja megnézni...
2013. márc. 11. 15:25
 28/38 A kérdező kommentje:
Ő rendelte nekem össze és ő is rakta össze.
2013. márc. 11. 15:26
 29/38 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy ki nyúl bele, ha belenyúl buktad a garanciát, ha épített gépről van szó. Komolyan nem érted amit írok? Gyújtsátok fel az egészet az "informatika boltban" dolgozó haverral együtt. Attól, hogy valaki ott takarít még nem törvényszerű, hogy ért is hozzá, de teljesen lényegtelen. A tiéd, azt csinálsz vele amit akarsz, csak akkor ne gyere ide kérdezni aztán hülyeségeket beszélni.
2013. márc. 11. 15:27
 30/38 A kérdező kommentje:
Te nem érted hogy nem takarító hanem övé a bolt.
2013. márc. 11. 15:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!