NEM indul a gépem SOS valaki segítene?
Figyelt kérdés
egy régi ventillátort menet közbe dugtam bele, leállt a gép és nem indul be újra. S.O.S2013. márc. 9. 19:33
1/38 anonim válasza:
zárlatoslett, tápcsere vagy alaplap csere
2/38 A kérdező kommentje:
jah és még annyi hogy a vidikarin meg a lapon van led és mindkettő világít.
2013. márc. 9. 19:36
3/38 A kérdező kommentje:
FSP Hexa 500W-os a táp. A gép tegnap jött meg úgyhogy nem nagyon szeretnék cseréni semmit :(
2013. márc. 9. 19:37
4/38 anonim válasza:
hát már bocs de ez nagyon angy hülység volt hogy menet kzöbe rádugni valamit, esélyes hogy táp vagy lap csere, nézesd meg valakivel láthatlanba sokat nemtudok
5/38 anonim válasza:
Ha új, akkor garanciális, mondjuk nem szép dolog olyat visszaküldeni amit Te nyírtál ki azzal, hogy szakszerűtlenül belenyúlkáltál de egy próbát megérhet. Egyébként jegyezd meg, hogy nem nyúlkálunk áram alatt és főleg nem menet közben a gépben.
6/38 A kérdező kommentje:
Hát ezt tudtam de..... hülye voltam :( De ha szar lenne a táp akkor miért világít minden? mert az egér az alaplap, a táp, a billenytű meg minden világít de azért köszi
2013. márc. 9. 19:40
7/38 A kérdező kommentje:
És ugye az nen lehtséges hogy MiNDEN elszállt?
2013. márc. 9. 19:45
9/38 A kérdező kommentje:
Nem leet zárlatos vagy nem minden?
2013. márc. 9. 19:49
10/38 anonim válasza:
Internetes rendelés volt? Mert akkor van nyolc napod visszaküldeni és cseréltetni a "hibás" alkatrészeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!