Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mozilla miért omlik össze...

Mozilla miért omlik össze ilyen rossz a Microsoft?

Figyelt kérdés
volt szervízben is ott azt mondták semmi baja újra is lett téve. de folytonos a probléma gyakrnan összeomlik a Flash player is sőt kékhalál is gyakran van.Már Apple ben gondolokozok
2013. márc. 9. 18:20
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
tiltsam le a Java cuccokat ? na jó letiltottam de most van amihez kell java... fúúúú felbasz a microsoft, baszom ki ezt a gépet az ablakon, veszek egy iMacet
2013. márc. 10. 01:54
 12/19 anonim ***** válasza:

> fúúúú felbasz a microsoft

Nem a Microsoft sz*r, hanem te vagy h*lye.

> baszom ki ezt a gépet az ablakon, veszek egy iMacet

Ha szeretnél kib*szni az ablakon több százezer forintot egy szép alma logóért, felőlem... De szólok előre, hogy a Mac OS X használatát is meg kell tanulni! Bár a Windows-hoz képes viszonylag hülyebiztos rendszer, de ha csak nyomkodod össze-vissza a gombokat mint egy retardált, előbb-utóbb ugyanúgy el fogsz b*szni valamit, mint Windows alatt.

2013. márc. 10. 10:56
 13/19 anonim ***** válasza:
az apple számítástechnikai analfabétáknak való...
2013. márc. 10. 12:18
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

"az apple számítástechnikai analfabétáknak való..."

Igen, és egyre inkább a windows is a hülyéknek készül, de ezzel párhuzamosan a rendszergazdák életét meg megkeseríti. Bárcsak ne használhatna senki számítógépet 100-as IQ alat...

2013. márc. 10. 13:04
 15/19 anonim ***** válasza:

Teljesen egyetértek, a windows 8 már olyan szinten le van butítva a win7-hez képest is (nemhogy a win xp-hez, vagy egy linuxról már nem is beszélve), hogy az már kb félelmetes!

Az ide kiírt kérdések, meg kb kritikán aluliak. Az ilyen embereknek nem szabadna gépet adni a kezébe!

2013. márc. 10. 13:36
 16/19 anonim ***** válasza:

A Java is tud automatikusan frissiteni, ahogy az Adobe Flash Player is a Chrome-ban.

Ha ennyire nem értesz hozzá, nem is kellene a gépet nyúznod. Szerezz be egy tabletet és azt nyomogasd.

2013. márc. 10. 20:50
 17/19 A kérdező kommentje:
ajj nem vagyok segghülye azért konyítok a gépekhez én is...:( csak nem értem hogy a szervízben sem tudtak vele mit kezdeni lehet valami hardwer baja van? gyakori a CRC hiba is. ha igen milyen hardweri hiba lehet szerintetek?
2013. márc. 20. 23:09
 18/19 anonim ***** válasza:

Dehogy konyítasz hozzá.

Aki konyít hozzá nem itt kérdez, hanem megoldja a baját.

2013. márc. 21. 00:59
 19/19 anonim ***** válasza:
2013. márc. 21. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!