Miért ilyen trágya operációs rendszer a Windows 8?
Mi a bajod vele?
Nekem eddig nem volt problémám.
Miért kell ilyen trágya kérdést kiírni?
Mi a bajod? A felület? Érintőképernyőre tervezték, hogy azonos felület legyen telefonon, tableten, PC-n.
Az XP is anno így robbant be :))
és lám milyen népszerű
Mert az okos emberkék a MS-nál jó ötletnek tartották, hogy egy tipikusan mobil készülékekre való oprendszert erőltessenek a PC-kre.
Fel kéne fogniuk, hogy ami egy erősen korlátozott lehetőségekkel bíró eszközön jó ötlet, az egy normális gépen marhaság.
A 80-as évek grafikai színvonalát idéző "letisztult design"-ról meg már ne is beszéljünk.
Étrisyon
Amikor berobant az xp akkor a lakosság kb:80% nak PIII mas vagy Cerka gépei voltak 700mhz s proccival
és én a sima xp t mondom akkor még nem volt sp1,sp2,sp3.
meg ugye 64 Mb os sd rammal legtöbb gépnél
powe_r: nem, nem a hardverkövetelményekre céloztam. Az minden rendszernél így van. Elavult gépen futtatni macerás.
#8: Elhiheted, pont nekem nem okoz gondot megszokni. Lehet, hogy neked igen, de nekem nem. Kicsit régóta vagyok a szakmában, használtam én Win3.1-et, OS/2-t meg SuSE 7.2-t is, és elhiheted, mindegyiket meg tudtam szokni. Nem itt vana gond. Az ember megszokja, amit használ. Ettől függetlenül az lehet még egy alapjaiban elcsеszett koncepció.
Étrisyon
értem :)
A win 8 rol még valamit vagy inkább a megszokásról soknak hiányzik a start menü anno a win 3.1 be sem volt startmenü
:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!