Ezek közül melyik a legjobb vírusírtó? Eset Smart Security, Mcafee, Panda Security, Microsoft Security Essentials, Norton 360 Ha van velük jó/rossz tapasztalat akkor azt is leírhatnátok. :]
Egyértelműen kijelenteni bármelyikről azt hogy a legjobb, vagy jobb a másiknál, azt nem lehet. Nyilván ha valakinek az egyik vírusirtó "beenged" egy kártevőt, ami komoly károkat okoz a gépének, annak az a bizonyos szoftver nem lesz más mint egy nagy szar. Pedig aki egy kicsit is jártas az számítás teknikában, az jól tudja, hogy tökéletes védelem nincs. Az sem véletlen, hogy a szoftverfejlesztők sosem mondják ki azt, hogy "az én szoftverem a legjobb". Inkább ők is azt kommunikálják, hogy sajnos a víruskészítők mindig egy lépéssel Ő előttük járnak.
Az eredeti kérdésre visszatérve: Egy hasonlat ugrott be. Melyik a világon a legjobb középkategóriás autó ?
Ugye ezt sem lehet eldönteni, mert kinek ez tetszik, kinek a másikról vannak pozitív tapasztalatai.
De hogy a végére mondjak valami konkrétat is, én személy szerint az Eset Smart Securityt favorizálom évek óta. Gyors, észrevétlenül működik, és lekopogom nekem eddig hatásos is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!