Microsoft Officem "elromlott" és ki kellett szedni. De amikor mégeccer be probáltam teletiteni, akkor azt irta ki, h rossz felhasználóra telepítettem! Miért lehet ez? NAGYON SÜRGŐS!
3 nap mulva suliba kell. és nemtudok vele mit kezdeni...2007-es nem megy be a gépembe... csak 2003-as.
benne is volt, csak meghibásodott,ezért ki kellett szedni.2007-es nem ment be, ezért visszaraktam. de nem megy...egyik se se power point se semmi...
Jó, nincs gáz, csak az a baj, hogy abból kifolyólag, hogy nem tudsz írni, nem is érti szerintem senki a kérdést...
Amúgy miután un-installáltad, újraindítod a gépet és megint fel tudod rakni. Ha nem megy fel akkor nem törölted le rendesen... Ha ez a baj.
a Vezérlőpult, Programok telepítése és eltávolítása panelen TÁVOLÍTOTTAD el? majd a szabványos ELTÁVOLÍTÁS után, újraindítottad a számítógépet?
(vagy csak "símán" törölted a Delete-vel?)
rendesen törölten,NEM delete....
osama: ha a microsoft office gagyi,ajánlsz jobbat?
am köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!