Megéri processzort cserélni?
Figyelt kérdés
Megéri váltani az Intel Pentium 4 640 HT-ról az AMD FX 8320 processzorra? Éreznék számottevő különbséget? Én úgy hallottam, hogy az Intel jobb, igaz ez?2013. márc. 2. 17:05
22/28 anonim válasza:
Még mindig nem tudom elhinni hogy a kérdés nem csak kitaláció, egyébként ilyen gépek 15.000 Ft körül mennek.
23/28 P.O.C. válasza:
# 22: Igen én is így vagyok fele. És sajnos tuti vannak ilyenek itt a gyik.hu -n. Arra élveznek, hogy mi itt pörgünk az ő hülye kérdésén. Vagy csak arra hajtanak, hogy fent legyenek vele valamelyik gyik fail blogon. Ez a kérdés is elég gyanús, ezért is adtam az ívet.
24/28 A kérdező kommentje:
Na végre valaki megmondta normálisan ennek a k.va gépnek az árát! Előző 5 kérdésemben nem sikerült senkinek sem választ adnia a kérdésemre... Végre mehet fel a Hardverapróra! Köszönöm!
2013. márc. 2. 17:49
25/28 P.O.C. válasza:
26/28 Közveszélyes Kontár válasza:
15ért nem venném meg 10 mar reálisabb de nemtudni semmit róla
mivel egy gyártoi lapot küldtél de az oem forgalmazok mind maguk alkitgatják
vagyis kitudja milyen a merevlemez menyi a memória van e valami vga stb stb...
ilyen gépet jobb elajándékozni
ha csak nem éhezel és kajára kel a pénz majd...
27/28 anonim válasza:
Egyértelműen csap provokál ez a szemét, ne etessük már a trollokat!
G.
28/28 A kérdező kommentje:
Akkor a 8320 jó lesz nekem.
2013. márc. 3. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!