Megéri processzort cserélni? Lehet ilyet az én gépemnél?
Szóval van egy dell optiplex 170l számítógépem. Abba szeretnék egy erősebb processzort cserélni. De még azt sem tudom hogy miből induljak ki. Tudnátok majd néhány példát írni hogy milyen processzorok jöhetnek szóba? Ha egyáltalán szóba jöhet?(Erre azt értem hgy lehet e egyáltalán cserélni processzort) Gép adatai:
Gép: Dell optiplex 170l
Processzor: Pentium 4 cpu 2.80ghz
Ram: 2gb (ddr1)
Köszi szépen előre is!
Maximum egy erősebb P4-es processzort tehetsz bele, aminek semmi értelme, nem fogsz belőle látni sokat.
Processor Support for an Intel® Pentium® 4 processor in a mPGA478 socket with a 400 / 533 / 800 MHz system bus
Support for an Intel® Celeron® D processor in a mPGA478 socket with a 400 / 533 MHz system bus
Everest - tel is meg tudod nézni a foglalatot:
ALAPLAP/CPU/Tokozás típusa
De az ALAPLAP/ALAPLAP/Alaplap neve s sokat segítene
Kicsi gyorsulás TALÁN (!!!) észlelhető ESETLEG (!!!), ha egy HT - s procit bele raksz, ha támogatja az alaplap (de nem igazán érné meg ádozni rá)
Alaplap neve: Dell Computer corp. 0c7018
Processzor neve és foglalata:(mostani proci) Intel Pentium 4 2.80 ghz foglalat: socket 478 mpga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!