Megéri processzort cserélni?
Figyelt kérdés
Megéri váltani az Intel Pentium 4 640 HT-ról az AMD FX 8320 processzorra? Éreznék számottevő különbséget? Én úgy hallottam, hogy az Intel jobb, igaz ez?2013. márc. 2. 17:05
12/28 P.O.C. válasza:
13/28 A kérdező kommentje:
És mennyiért adhatnám el?
2013. márc. 2. 17:24
15/28 A kérdező kommentje:
Akkor nagyon átvert a haverom, amikor 1 hónapja 100.000Ft-ért adta el nekem ezt a gépet :(
2013. márc. 2. 17:27
16/28 P.O.C. válasza:
Csak a procit olyan 3 eFt -ért (ha kell egyáltalán még valakinek). Mindenki a multicore -osakat nézegeti használtan is.
Hogy a teljes gépet mennyiért? Szerinted meg lehet mondani a több alkatrész ismerete nélkül?
17/28 P.O.C. válasza:
"Akkor nagyon átvert a haverom, amikor 1 hónapja 100.000Ft-ért adta el nekem ezt a gépet :("
Nem sértésképp, de szerintem megérdemelted. Vásárlás előtt kellett volna érdeklődnöd.
100 -asért zsír új gépet vettél akár monitorral együtt gyors 4 magos procival.
Szép kis barátaid vannak. Én biztos felrúgnám műholdnak!
18/28 anonim válasza:
Nem sérteget senki de a google-be csak betudod írni ,hogy Intel pentium xy vs AMD FX 8320 csak van valahol egy nyomorult diagramm....
19/28 Közveszélyes Kontár válasza:
Kérdezö leirnád a teljes gépet amibe ez van és 100ezerért veted?
"csak hogy körbeáljunk és kárörvendön kiröhögjünk"
20/28 A kérdező kommentje:
2013. márc. 2. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!