AMD phenom II x4 965 gyári hűtője nagyon rossz?
Figyelt kérdés
Akarok venni egy amd phenom II x4 965 procit. A gyári hűtő nagyon hangos ? Mindenhol ezt írják ..ha megveszem milyen hűtőt lenne érdemes venni hozzá kb 5-6 ezerért? (A lapom pedig egy msi nf520t-c35...a kérdésem az hogy mivel a proci kb 140w-ot kajol ..fogja támogatni ez a lap ...elvileg kellene neki..utánna néztem..de nem akarok nagyot koppanni ..:D2013. febr. 16. 15:08
11/13 A kérdező kommentje:
Itt viszont azt találtam hogy támogatja..jó lenne a 965 is.
2013. febr. 17. 15:15
12/13 anonim válasza:
jólenne tudni hogy támogatja e mert Hétfőn tevezek venni egy ugyan ilyen procit és ugyan ez a lapom van valamint énis azt találtam hogy támogatja
13/13 anonim válasza:
Utolsó vagyok Támogatja a 965 öst :)
ma raktuk bele tökéletesen megy gyári hűtője nem annyira hangos vagy lehet megszokta a fülem :)ha nem támogatná legujabb biosra való frissitést érdemes megcsinálni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!