Szerintetek is rossz az AMD 6000+ gyári hűtője?
AMD 6000+ proci gyári hűtővel, már mindent megpróbáltam, kitakarítottam, új paszta a procin, zsír uj w7, leszedtem az egész gépházat :D és még most is ha elindítom pl.: Call of Duty 5, Gta 4 akkor egy ideig tudok játszani azután sűrün el kezd szaggatni, mert már annyira meleg a proci. NEKTEK IS SZAR A GYÁRI HŰTŐTÖK AZ AMD 6000-nél
A gépem: Asus m2a-mx
2GB ram
Geforce 9600GT
Hát igen...
Az eredeti tényleg nem hűt nagyon. Nekem Athlon II X2 250-em van, de néhány óra használat után már nekem is fagyogatott. Vettem egy ugyanilyen TX3-at, azóta hibátlanul fut - sőt még tuningolni is tudom.
Nekem is ilyen CPUm van és agyári hütése 50fokos (terheletlen állapotban,túlhalytás nélkül)
Nagyon jól szellőző házam van ezért szaggatni nem szokott de ha sokat használom játékra vagy MEGPRÓBÁLOM túlhalytani eléri a forráspontot és kapok egy kékhalált
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!