Miért gyengült el a gépem naprol napra? COD2 fps csökkenés.
4. vagyok.
Aki elveri az eSubát, azilyet nem kérdez hangember. Vegyél fel xfire-re és megnézzük mit tudsz. valter015
Nem értem miért ír ide egy olyan ember, aki ehhez nem ért...
A CoD2-ben igenis számít az FPS (például 100 fps-sel (képkocka / másodperc) nem tudsz mp-toujane-on a létrás tetőről a német kezdő tetejére JUMPolni, viszon 125 fölött LAZÁN) + az M1 Garand ténylegesen jobban pörög, és jobban is adja a lövéseket (nem az FPS adja, nem értem miért van, DE EZ TÉNY)!
Szóval ez nem vita kérdése, és a kérdező NEM ERRE VOLT KÍVÁNCSI, hanem hogy MIÉRT LETT KEVESEBB...
Néhány ember szánalmas tud lenni...
na figy a cod 2 ben mint minden játékban van 1 láthatatlan cucc az emberben nem jut eszembe a neve xd nem az embert találod el hanem azt a látthatatlan rácsot!!!! tudom mert csináltam játékot ... ÉÉÉsss azt a rács valamennyire mindig a ed emberke előtt van vagy mögötte vagy elcsúszva tökmind 1 ha több fps ed van az a rács jobban benne marad az emberben nem laggol ki stb ÉRTHETŐ?? és mivel ez 1 régi game hatványozottan igaz ez quake 3 motort használ... GF motornak.. meg fizikai motornak is mondjuk de mind 1 xd és ezért számít az fps . a válaszoló kérdésére xd azért mert szr a gépedd xdd na komolyan azért
1.registri takarítás
2.defrag
3.hűtésprobléma
4.rossz windows versio
nah viszlát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!