Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért gyengült el a gépem...

Miért gyengült el a gépem naprol napra? COD2 fps csökkenés.

Figyelt kérdés
Tavaly vettem 1 középnél jobb kategóriás gépet,föltettem a cod2-t, beléptem és égrenézve kiakadt a maximális 1000FPS...semmi nemváltozott a gépben újra is lett telepitve a windóz és mégsem akad ki már égrenézve az 1000fps..mi lehet a probléma? esetleg valamilyen beállitási hiba? ötleteiteket irjátok le légyszi! előre is köszi!
2009. szept. 6. 17:04
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Inkább te vagy az ökör, mert minek neked 1000FPS? meg amúgy is, semmi köze nincs egymáshoz az FPS-nek és az fps-nek. Honnét veszed hogy azért több ott az fps-ed mert fps a játék? ilyet nem bszott európa... És igen is kocka vagy, mert ilyeneken töröd magad.
2009. szept. 7. 22:47
 22/37 A kérdező kommentje:

"nkább te vagy az ökör, mert minek neked 1000FPS? meg amúgy is, semmi köze nincs egymáshoz az FPS-nek és az fps-nek. Honnét veszed hogy azért több ott az fps-ed mert fps a játék? ilyet nem bszott európa..."

De könyörgöm, 11 kérdésenn keresztül még mostsem tudja felfogni az a hül.e fejed hogy ku.vára nemérdekel hogy 1000fps-em vane, engem az érdekel ha régenn volt most miért nincs, "Honnét veszed hogy azért több ott az fps-ed mert fps a játék?" meg ijet ki mondott te agyoniskolázott másféllábú g.cimaradék? hát nemigaz emberek nemlehetnek ilyen hül.ék a világonn aztakrva..

2009. szept. 7. 23:01
 23/37 A kérdező kommentje:
Ui: ez volt ez alőző kommentem, remélem 2 kommentböl már felfogja az a selejt kis agyacskád h kibszottul leszarom hogy 1000FPS-em vane vagy sem, ENGEM AZ ÉRDEKEL HOGY MIÉRT NINCS MOST 1000FPS-EM HA EGYKOR VOLT..!!! ÉRDTEDE MÁR TE BIRKASEGGŰ???? vagy még másoljam be 50x a kérdésemet? " MI AZ ISTEN FASZÁÉRT VOLT RÉGENN 1000FPS MOST MEG NINCS, KURVÁRA NEMLEHET EZT FELFOGNI HOGY EZ CSAK 1 KÉRDÉS VOLT? KÖZE NINCS AHHOZ HOGY MOST ÉN 1000000FPS-EL AKAROK JÁCCANI VAGY 2-VEL...omg ennyi ökröt"""
2009. szept. 7. 23:05
 24/37 anonim ***** válasza:
50%
Kocka kocka, bánatocska, mért kell mindig felk*rni az agyad?XDDDDDDDDDDDD tipikus kocka vagy, hiába nem játszol sokat.................. XDDDDDDDDDDDDDDDDD kockaaaaaaaaaaa kockaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa b*zi kockaaaaaaaaaaa :DDDDDDDDDDDDDDDDD
2009. szept. 7. 23:10
 25/37 A kérdező kommentje:
leszarlak:) ha olyan értetlen kis gci vagy hogy nemtudod 11kérdésböl felfogni hogy mit kérdeztem akkor neked kéne jobban kockának lenni az értelmező kéziszótár társaságában...
2009. szept. 7. 23:11
 26/37 anonim ***** válasza:
A másik meg: "ez volt ez alőző kommentem, remélem 2 kommentböl már felfogja az a selejt kis agyacskád h kibszottul leszarom hogy 1000FPS-em vane vagy sem, ENGEM AZ ÉRDEKEL HOGY MIÉRT NINCS MOST 1000FPS-EM HA EGYKOR VOLT..!!!" Most akkor mi a lóhugy van? XDDDD most érdekel vagy nem?XDDDDD
2009. szept. 7. 23:12
 27/37 A kérdező kommentje:
-.-' rövidenn tömörenn...1000fps-em volt anno, most már nem akad az 1000 fps..és azt szeretném tudni hogy ez talánn mitöl lehet..valahogy fellehet már fogni?-.-' (am ujra lett téve 50000x az XP mielőtt még valaki aszondaná..
2009. szept. 7. 23:39
 28/37 anonim ***** válasza:
gyökér XDDDDDDD
2009. szept. 8. 11:52
 29/37 anonim ***** válasza:
bekapcsolt a kockablocker.
2009. szept. 8. 13:17
 30/37 anonim ***** válasza:
Hiperkocka! :D Szánalmas kis idegbeteg paraszt vagy!
2009. szept. 8. 14:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!